Χρήστος Δάντης – Τζένη Βουτσινού: Με τα παιδιά στο θέατρο μετά το χωρισμό!

Μπορεί να αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς στη ζωή τους, οι σχέσεις τους όμως, παραμένουν αρκετά καλές για χάρη των παιδιών τους. Ο λόγος για τον Χρήστος Δάντης και την Τζένη Βουτσινού που χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, αλλά παραμένουν ενωμένοι για τα δυο αγγελούδια τους.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε πριν λίγες μέρες στη θεατρική παράσταση “Το Κομμάτι” στο θέατρο Χώρα, όπου βρέθηκαν με τον γιο και την κόρη τους. Πρόκειται για μια ξεχωριστή μουσική παιδική θεατρική παράσταση του αγαπημένου συγγραφέα των παιδιών Γιώργου Δ. Λεμπέση και σε μουσική του Φίλιππου Πλιάτσικα. Και φυσικά τόσο τα δυο παιδιά, όσο και οι γονείς τους απόλαυσαν ιδιαίτερα αυτήν την έξοδο.

Ο χωρισμός του ζευγαριού, μάλιστα, μπορεί να έγινε γνωστός πριν λίγο καιρό με τον Χρήστο Δάντη να αποκαλύπτει στην Ναταλία Γερμανού ότι: “Θεωρώ ότι με τη γυναίκα μου, χαθήκαμε στη μετάφραση. Δεν κατάφερε να εξηγήσει ο ένας στον άλλον τι τον ενοχλεί. Έχουμε όμως μια πολύ όμορφη σχέση. Χάνεσαι, η πορεία της ζωής σε κάνει να χάνεις τη μπάλα. Αφήνεις κάποια πράγματα πίσω, ίσως παραμελείς τον άλλον και ο άλλος εκφράζει το παράπονο του με άσχημο τρόπο και τελικά κάτι που μοιάζει ιδανικό δεν στεριώνει”.

Ωστόσο, οι δυο τους φαίνεται πως έχουν βρει τις ισορροπίες τους και παραμένουν φίλοι, θέτοντας ως βασική προτεραιότητά τους, τα παιδιά τους!

 

Read More

And More