Χρήστος Φερεντίνος – Σοφία Παυλίδου: Παραμένουν φίλοι μετά το χωρισμό! [pics]

Μετά από 18 χρόνια κοινής ζωής και πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, όμως συνεχίζουν να διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις. Ο λόγος για τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σοφία Παυλίδου που έχουν ως προτεραιότητά τους τα δυο αγόρια τους, που είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Τα δυο παιδιά τους άλλωστε, είναι τώρα 14 χρόνων, πάνε στην Β’ Γυμνασίου και έχουν προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

Με γνώμονα αυτό, αλλά και γνωρίζοντας πως αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από όσα τους χωρίζουν, ο παρουσιαστής και η ηθοποιός μπορεί στην προσωπική τους ζωή να είναι χώρια, διατηρούν όμως πολύ φιλικές σχέσεις και πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Οι δυο τους βρέθηκαν με τους φίλους τους στο Αθηνών Αρένα, όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα και διασκέδασαν ως αργά το βράδυ. Η Σοφία, μάλιστα, δεν σταμάτησε να βγάζει selfies και να διασκεδάζει με τον πρώην σύζυγό της.

Τόσο η Σοφία, όσο και ο Χρήστος άλλωστε, προσπαθούν να διατηρούν ένα ήρεμο περιβάλλον για τα παιδιά τους και μιλούν πάντα με αγάπη ο ένας για τον άλλον. “Διαζύγιο δεν το λέω, γιατί δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. Το λέω χωρισμό… Είμαι δίπλα στον Χρήστο και εκείνος είναι δίπλα μου και στα παιδιά μας. Ήταν κάτι που το αποφασίσαμε από κοινού για την εξέλιξή μας, για να μας πάει μπροστά. Δεν είναι κάτι που με στεναχωρεί και δεν είμαστε σε μαλώματα και δύσκολες καταστάσεις”, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η Σοφία Παυλίδου.

Δες φωτογραφίες από την κοινή βραδινή τους έξοδο:

 

Read More

And More