Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής: Τι υποστηρίζουν στο TLIFE, μετά το σάλο για την διαδοχική συνεύρεση τους με την ίδια κοπέλα

Ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής είναι τα δίδυμα αδέλφια που έγιναν γνωστά μέσα από το Big Brother. Εδώ και λίγα 24ωρα  βρίσκονται και οι δύο στο μάτι του κυκλώνα καθώς καλεσμένοι στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κούκου” αποκάλυψαν ότι συνευρέθηκαν διαδοχικά με την ίδια κοπέλα χωρίς η ίδια να γνωρίζει ότι επρόκειτο για δυο διαφορετικά πρόσωπα

Η δήλωσή τους αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από πολλούς που θεώρησαν απαράδεκτη την πράξη τους ενώ κάποιοι μίλησαν ακόμα και για βιασμό, αν όντως η νεαρή κοπέλα δεν γνώριζε ότι δεν είναι με αυτόν που νόμιζε αλλά με τον αδελφό του. Οι ίδιοι μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, απάντησαν μέσα από τα προσωπικά τους social media, ενώ σήμερα το πρωί ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου, ζήτησαν δημόσια συγγνώμη για το λάθος τους και τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα. Διάβασε εδώ

Σήμερα τα δυο αδέλφια απαντούν με δηλώσεις τους στο TLIFE, και διευκρινίζουν τι συνέβη: Ο Παναγιώτης Βαρουξής δηλώνει 

“Εμείς ούτε για πλάκα δεν θα κάναμε κάτι, αν καταλαβαίναμε ότι η κοπέλα συνέχισε και με τον άλλο επειδή δεν είχε καταλάβει”.

Ο Χρήστος Βαρουξής είπε στο TLIFE: “Εγώ μετά την απάντησή μου στην ερώτηση, διευκρίνισα πως φάνηκε πως η κοπέλα είχε καταλάβει ότι ήταν ο αδελφός μου. Αυτό όμως δεν δημοσιεύτηκε και το βίντεο από την εκπομπή που θα το αποδείκνυε έχει κατέβει» τόνισε.

Από τις δηλώσεις των δυο αδελφών αλλά και του δικηγόρου τους κ. Στάθη Μητσοκάλη προκύπτει ότι η κοπέλα για την οποία έγινε λόγος είχε καταλάβει ότι είχε συνευρεθεί και με τα δυο αδέλφια, κάτι που τονίζουν πως είχε ειπωθεί και στην εκπομπή. Η νεαρή κοπέλα λοιπόν, σύμφωνα με τα δυο αδέλφια αντιλήφθηκε ότι ήταν και οι δυο και δέχθηκε να προχωρήσει… Ο δικηγόρος των δυο αδελφών μάλιστα αναφέρει πως ο αρμόδιος δικαστικός λειτουργός που ερεύνησε το θέμα οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε κάποια “άδικη πράξη”.

Διάβασε τη δήλωση που έκανε στο TLIFE, για όσα έγιναν, ο δικηγόρος των αδελφών Βαρουξή, κ. Στάθης Μητσοκάλης

Όσο αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε πρόσφατα από τη δήλωση των εντολέων μου, των δίδυμων αδελφών Βαρουξή, στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού STAR «στη φωλιά των Κού-Κου»- ότι «διαδοχικά συνευρέθηκαν ερωτικά με κάποια γυναίκα η οποία δεν μπορούσε να ξεχωρίσει ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά πρόσωπα» θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

-Αμέσως μετά την απρόσεκτη διατύπωση της απάντησής τους, ο Χρήστος Βαρουξής στον αέρα της εκπομπής διευκρίνισε ότι η κοπέλα προχώρησε σε διαδοχική σεξουαλική συνεύρεση και με τους δύο αφού όμως πρώτα φάνηκε καθαρά πως είχε καταλάβει ότι ο δεύτερος είναι ο δίδυμος αδελφός του πρώτου, συνεπώς κατά τη διάρκεια της πράξης εκδηλώθηκε συναίνεση της.

Τη διευκρινιστική αυτή δήλωση τους όμως, κανένα από τα μέσα που δημιούργησαν αρνητικές εντυπώσεις εναντίον των πελατών μου, δεν θεώρησε φρόνιμο να τη δημοσιεύσει.

Η μισή αλήθεια όμως αποτελεί ολόκληρο ψέμα. Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχει συναίνεση –η οποία δεν είναι απαραίτητο να εκδηλωθεί εξαρχής, ως αποδοχή πρότασης, αρκεί έστω να προέκυψε κατά τη διάρκεια της πράξης, αφού η συμμετέχουσα αντιλήφθηκε την αλήθεια και εν συνεχεία έστω προχώρησε με τη βούλήση της- καμία πλάνη της δεν υπάρχει και άρα και καμία παραπλάνηση από τους εντολείς μου.


Αν το ως άνω γεγονός δεν ίσχυε και η κοπέλα το είχε πρώτη φορά αντιληφθεί τώρα, θα μπορούσε κάλλιστα να καταγγείλει ή έστω να διαψεύσει αυτό. Και επειδή μπορεί κάποιος σκεφτεί ότι ίσως απέφυγε αυτό λόγω του φόβου της να εκτεθεί, οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί ότι ο Εισαγγελέας -ο οποίος έλαβε γνώση κι όφειλε αυτεπάγγελτα να διερευνήσει το θέμα- μπορούσε να εξασφαλίσει την ανωνυμία και την προστασία της από κάθε προσβολή της ευπρέπειάς της.


Εφόσον καμία άδικη πράξη δεν διαπιστώθηκε από κανένα αρμόδιο δικαστικό λειτουργό, φαντάζομαι μπορεί να γίνει κατανοητό και από τους δικαστές των social media οι οποίοι έσπευσαν να καταδικάσουν τους εντολείς μου.
Ο σεβασμός των δικαιωμάτων όλων από κάθε έναν που θέλει να θεωρεί τον εαυτό του ευαίσθητο, επιβάλλει την αποκατάσταση της τιμής των εντολέων μου, η οποία ελπίζω πως θα αποδειχτεί αρκετή να επανορθώσει και τη ζημία που, λίγο-πολύ, έχουν ήδη υποστεί.


Η συμβουλή μου, τέλος, προς όποιον πραγματικά νοιάζεται για το μεγάλο πλήθος των γυναικών που αντιμετωπίζουν πραγματικό πρόβλημα, είναι να μάθουν να «διαχωρίζουν την ήρα από το στάχυ», διαφορετικά η δυναμική που έχει δημιουργηθεί θα αντιστραφεί αποκτώντας χαρακτηριστικά ανορθολογικού αταβισμού.

Ο δικηγόρος Στάθης Μητσοκάλης

 

Read More

And More