Χρήστος Κυριαζής: Μηνύματα θλίψης για τον θάνατό του – Ο καλλιτεχνικός χώρος τον αποχαιρετά

Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 68 ετών, ύστερα από μάχη που έδωσε τα τελευταία δυο χρόνια με τον καρκίνο.

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές του σπουδαίου δημιουργού βυθίστηκαν σε ανείπωτη θλίψη, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι ο καλλιτέχνης μας άφησε τόσο νωρίς…

Η τελευταία του συνέντευξη είχε δοθεί στην εφημερίδα Secret και στη Σάσα Σταμάτη ένα χρόνο πριν τον θάνατό του. Εκεί, ο Χρήστος Κυριαζής εξιστόρησε άγνωστες ιστορίες από το ξεκίνημα της καριέρας του και τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα του.

«Όταν ήρθε ο Βλάσσης Μπονάτσος στο υπόγειο του “Hobbit” της πλατείας Αμερικής, μου είπε: “Ρε συ, έλα εδώ. Τα τραγούδια αυτά ποιανού είναι;”. Του λέω “δικά μου”. “Τα στιχάκια;”, “δικά μου κι αυτά”, του απάντησα. Και έτσι με πήρε μαζί του στο “Τσιν Τσιν”. Ο Βλάσσης Μπονάτσος είχε τότε το συγκρότημα “Πελόμα Μποκιού” και είχαν κάνει επιτυχία με το “Γαρύφαλλε”. Πάω και βλέπω το μαγαζί γεμάτο με 2000 άτομα μέσα. Τρελάθηκα και ξεκίνησα εκεί», είχε δηλώσει στην τελευταία του συνέντευξη ο Χρήστος Κυριαζής.

Τα δημόσια μηνύματα θλίψης έχουν γεμίσει τα social media, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλησαν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για τον Χρήστο Κυριαζή.

Ναταλία Γερμανού:

Γρηγόρης Γκουντάρας:

Χάρης Βαρθακούρης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου:

Βάνα Μπάρμπα:

Νίνο Ξυπολιτάς:

Χρήστος Χωμενίδης:

Σπύρος Χατζηαγγελάκης:

Πέτρος Ιακωβίδης:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram.

Δες επίσης:

Βάνα Μπάρμπα στο TLIFE: Συντετριμμένη για τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή – «Αισθάνομαι τυχερή που τον γνώρισα»

Χρήστος Κυριαζής – Η Σάσα Σταμάτη συγκινεί στο TLIFE: «Η Σοφία ήταν η γυναίκα της ζωής του, ο φύλακας άγγελός του»

 

Read More

And More