Χρήστος Λούλης: «Οι γυναίκες μου λένε κάποιες φορές πολύ χυδαία πράγματα!»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην πολυσυζητημένη ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην αίθουσα», μίλησε για τον Γιάνη Βαρουφάκη, την πολιτική, αλλά και για τη σύζυγό του, Εμιλυ Κολιανδρή. Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνον!

Βλέπετε «Αγριες μέλισσες» ή «Ερωτας μετά», όπου παίζει η σύζυγός σας;

Βλέπω το «Ερωτας μετά», γιατί πρώτα απ’ όλα παίζει η γυναίκα μου. Δεύτερον, το να δεις μια σειρά εποχής, παρόλο που είναι πολύ ωραία γυρισμένη, είναι λίγο ευκολάκι. Η σειρά εποχής έχει πάντα ένα έξτρα αβαντάζ και στον κόσμο. Δεν μπορείς να βάλεις φράσεις καθημερινές, πρέπει οι άνθρωποι να μιλάνε αλλιώς, να είναι βαμμένοι αλλιώς, ντυμένοι αλλιώς. Οτιδήποτε τους κάνεις, επειδή υπάρχει η απόσταση εποχής, ο τηλεθεατής εύκολα το χάβει και λέει «α, τι ωραία».

Στο «Ερωτας μετά», ο σύζυγος της γυναίκας σας τα φτιάχνει με την κολλητή της φίλη, επίσης παντρεμένη. Έχετε δει ερωτικά γυναίκα φίλου σας;

Επειδή τους φίλους μας τους αγαπάμε και τους εκτιμάμε σαν ανθρώπους, είναι λογικό οι γυναίκες τους, που είναι μαζί τους, τους στηρίζουν και τις έχουν επιλέξει οι ίδιοι για να είναι εκεί και στη ζωή τους, να έχουν κάτι συμβολικό. Τη γυναίκα του φίλου δεν τη σκέφτεσαι ερωτικά, παρ’ όλα αυτά είναι ένα ερωτικό σύμβολο.

Είστε παντρεμένοι με την Εμιλυ Κολιανδρή και έχετε δύο παιδάκια. Ωστόσο, σας την πέφτουν οι γυναίκες; Σας φέρνουν σε δύσκολη θέση;

Ναι, καμιά φορά με φέρνουν. Μου λένε κάποιες φορές πολύ χυδαία πράγματα.

Όπως;

Θέλω να σου κάνω αυτό και θέλω να σου κάνω και το άλλο και θέλω να μου κάνεις και εκείνο και το άλλο. Στην ψύχρα, ξαφνικά, μπροστά σε κόσμο μπορεί να συμβεί αυτό.

Και πώς αντιδράτε;

Χαμογελάω, λέω «σε ευχαριστώ πολύ, να ’σαι καλά», και φεύγω.

Read More

And More