Χρήστος Μάστορας: Η συγκίνηση από τη βράβευσή του! [pic]

Χρήστος Μάστορας: Η συγκίνηση από τη βράβευσή του! [pic] | tlife.gr

Ο Χρήστος Μάστορας έγινε ευρέως γνωστό στο κοινό ως frontman στις Melisses . Ακολούθησαν τεράστιες επιτυχίες και η συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του Rising Star, για να γίνει περισσότερο αγαπητός στον κόσμο. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής έχει περάσει αρκετά δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς είχε περάσει ένα είδος λευχαιμίας.

“Αντιμετώπιζα ένα σοβαρό πρόβλημα με τα λευκά και τα ερυθρά μου αιμοσφαίρια. Οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι. Βασικά, όταν ήμουν δύο ετών, ανακαλύψαμε ότι δεν είχα καθόλου ερυθρά αιμοσφαίρια. Άρχισαν να μου κάνουν μεταγγίσεις αίματος, είχα ένα είδος λευχαιμίας. Γύρισαν λοιπόν οι γιατροί και είπαν στους γονείς μου “Το παιδί είναι ξεγραμμένο. Ελπίζουμε μόνο σε ένα θαύμα” είχε δηλώσει στο Down Town.
Αυτός είναι και ένας από τους πολλούς λόγους που ο Χρήστος Μάστορας δεν σταματάει να βοηθάει τους συνανθρώπους του και, ειδικότερα, τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Για αυτό και το Δ.Σ του Ειδικά Αναγνωρισμένου Φιλανθρωπικού Σωματείου Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης “Η ΜΕΛΙΣΣΑ” απένειμε στον Χρήστο Μάστορα τον τίτλο του Πρεσβευτή της ΜΕΛΙΣΣΑΣ, σε αναγνώριση της προσφοράς του προς το ίδρυμα.
Την φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος ο frontman των Μελισσών, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα στην λεζάντα: “Πριν λίγο καιρό μπήκα στο σπίτι σας και μου δώσατε να φάω, μου τραγουδήσατε και μου είπατε τις ιστορίες σας.. Ένιωσα μια ζεστασιά που δεν έχω νιώσει ούτε στα πιο πατροπαράδοτα σπίτια.. Σ’ευχαριστώ «Μέλισσα» που μου έδειξες πως η οικογένεια δεν φτιάχνεται στο ληξιαρχείο, οικογένεια είναι να μοιράζεσαι ένα πιάτο ζεστό φαΐ, ένα αστείο, ένα τραγούδι, ένα πείραγμα ή μια συμβουλή και πως η ευτυχία δεν υφίσταται αν δεν τη μοιράζεσαι.. ευχαριστώ που τη μοιραστήκατε μαζί μου”.

Πριν λίγο καιρό μπήκα στο σπίτι σας και μου δώσατε να φάω, μου τραγουδήσατε και μου είπατε τις ιστορίες σας.. Ένιωσα μια ζεστασιά που δεν έχω νιώσει ούτε στα πιο πατροπαράδοτα σπίτια.. Σ’ευχαριστώ «Μέλισσα» που μου έδειξες πως η οικογένεια δεν φτιάχνεται στο ληξιαρχείο, οικογένεια είναι να μοιράζεσαι ένα πιάτο ζεστό φαι, ένα αστείο, ένα τραγούδι, ενα πείραγμα ή μια συμβουλή και πως η ευτυχία δεν υφίσταται αν δεν τη μοιράζεσαι.. ευχαριστώ που τη μοιραστήκατε μαζι μου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras) στις

READ more