Χρήστος Μάστορας: Ο λόγος που επιλέγει να πηγαίνει σε μέρη που δεν τον αναγνωρίζουν και η σχέση του με τις γυναίκες

Για τον τρόπο που διαχειρίζεται την προσωπική του ζωή σε σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και την αγάπη που τρέφει για τις γυναίκες μίλησε ο Χρήστος Μάστορας στο περιοδικό Esquire και τη δημοσιογράφο Ραφαέλλα Ράλλη.

Γκουγκλάροντας το όνομά σου, βρίσκω ένα σωρό άρθρα, «Ο Χρήστος Μάστορας ξεκαθαρίζει για την προσωπική του ζωή». Πόσο προσωπική μπορεί να είναι όταν όλοι έχουν κινητό με κάμερα;

Αυτό με το κινητό έχει παραγίνει. Απλοί άνθρωποι κάνουν τους παπαράτσι στις μέρες μας και δεν ξέρω ειλικρινά ποιο είναι το όφελος και τι ευχαρίστηση παίρνουν από αυτό. Επιλέγω όμως, γι΄αυτόν τον λόγο να πηγαίνω σε εναλλακτικά μέρα και όχι στα mainstream. Εκεί δηλαδή όπου ίσως να μη με γνωρίζουν κιόλας. Δεν υποτιμώ όμως σε καμία περίπτωση τη mainstream διασκέδαση, καθότι είμαι βασικό κομμάτι της, απλώς επιλέγω να πετάω κάτω από τα “ραντά” στην προσωπική μου ζωή. Μου αρέσουν οι ερημικές παραλίες, η φύση και τα family parties, οπότε κανένα πρόβλημα.

Φαντάζομαι πως είναι άβολο να ζεις το “τίνος είναι αυτή” από τα ΜΜΕ κάθε τρεις και λίγο…

Πολύ άβολο ομολογουμένως, αλλά δεν ανατροφοδοτώ τα media με εκρήξεις αντίδραση, οπότε δε με επηρεάζουν συνήθως και δεν παίρνουν και μέγεθος.

Αντιλαμβάνεσαι την επιτυχία που έχεις στο γυναικείο φύλο; Τα σουτιέν και τα κρουάσαν στις συναυλίες είναι ένα λιλιπούτειο δείγμα, πιστεύω.

Η φήμη έρχεται πακέτο με μια επίπλαστη γοητεία στην οποία δε μπορούν να αντικατασταθούν οι άνθρωποι, οπότε εκδηλώνονται, πολλές φορές, ακραία. Φυσικά και αυτό τονώνει την αυτοπεποίθηση ενός καλλιτέχνη, αλλά επειδή αγαπώ πραγματικά πολύ τις γυναίκες και τις έχω ανάγκη στη ζωή μου, είτε είναι οι σύντροφοί μου είτε ανήκουν στο φιλικό ή το οικογενειακό περιβάλλον μου, προσπαθώ να τις εμπνέω ουσιαστικά, με το βάθος του χαρακτήρα και τις πράξεις μου, και όχι χρησιμοποιώντας τη σαγήνη και την εξουσία του stage.

 

Read More

And More