Χρήστος Μάστορας: Οι πρώτες φωτογραφίες του τραγουδιστή στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν μερικούς μήνες, ο Χρήστος Μάστορας θα ενσαρκώσει τον σπουδαίο Στέλιο Καζαντζίδη σε νεαρή ηλικία στη νέα ταινία που θα είναι βασισμένη στη ζωή του.

Αυτή την εβδομάδα, η νέα παραγωγή της Tanweer ξεκίνησε τα γυρίσματά της, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη.

Το πρωί της Παρασκευής, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του δημοφιλή τραγουδιστή… ως Στέλιο Καζαντζίδη!

Διάβασε την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα:

«ΥΠΑΡΧΩ» Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της μεγαλύτερης ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής της χρονιάς, βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη. H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία.

Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία – αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σε όλο τον Κόσμο. Για όσους τον αγάπησαν και για όσους θέλουν να τον γνωρίσουν».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164