Χρήστος Μενιδιάτης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τον πατέρα του, οκτώ χρόνια μετά τον θάνατό του!

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν από οκτώ χρόνια, έκανε ο Χρήστος Μενιδιάτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σε αυτά τα 24 δευτερόλεπτα όλη η ζωή μου μαζί σου. Με έφερες , με μεγάλωσες , με προστάτευσες , με δίδαξες…. η μόνη διαφορά με το παρακάτω βίντεο ήταν ότι ποτε δε σου φώναξα , σε σεβάστηκα μέχρι τέλους γιατί απλά αυτό σου άξιζε! Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια έφυγες πλήρης… ευτυχισμένων στιγμών.

Τα εκανες ολα όπως ήθελες και τελικά τα εκανες όλα σωστά. Δε σε ξεχνάμε ποτέ γιατί συναντούμε κάθε μέρα μπροστά μας τα λόγια σου, τις συμβουλές και την εικόνα σου. Πόσο θα ήθελα να σταματήσω το ρολόι εκείνη την ώρα που έφευγες αλλά δυστυχώς….. να σαι καλά εκεί που είσαι ….», έγραψε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σε αυτά τα 24 δευτερόλεπτα όλη η ζωή μου μαζί σου. Με έφερες , με μεγάλωσες , με προστάτευσες , με δίδαξες…. η μόνη διαφορά με το παρακάτω βίντεο ήταν ότι ποτε δε σου φώναξα , σε σεβάστηκα μέχρι τέλους γιατί απλά αυτό σου άξιζε! Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια έφυγες πλήρης ..ευτυχισμένων στιγμών. Τα εκανες ολα όπως ήθελες και τελικά τα εκανες όλα σωστά. Δε σε ξεχνάμε ποτέ γιατί συναντούμε κάθε μέρα μπροστά μας τα λόγια σου, τις συμβουλές και την εικόνα σου. Πόσο θα ήθελα να σταματήσω το ρολόι εκείνη την ώρα που έφευγες αλλά δυστυχώς….. να σαι καλά εκεί που είσαι ….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Menidiatis (@christos_menidiatis) στις

Ο Χρήστος Μενιδιάτης δεν ξεχνάει στιγμή τον πολυαγαπημένο του πατέρα.

Read More

And More