Χρήστος Μπάρκας: Ο Mr Κρατς του Masterchef επιβεβαιώνει τον τίτλο… του καλού παιδιού!

Ήταν σίγουρα ένας από τους πιο αγαπητούς παίχτες που πέρασαν από τηλεοπτικό ριάλιτι και συνεχίζει να κρατά… τον τίτλο του καλού παιδιού. Ο λόγος για τον Χρήστο Μπάρκα από το Masterchef ή αλλιώς τον Mr Κρατς (αφού και ο ίδιος αποδέχτηκε τον τίτλο του) που δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Ο γοητευτικός μάγειρας που έφθασε ένα βήμα πριν τον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής – «έφθασα στην πηγούλα και νερό δεν ήπια», είπε χαρακτηριστικά- συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους πιο ευγενικούς (ever) παίχτες και το αποδεικνύει μέσα από τα νέα του μηνύματα στο προφίλ του στο Instagram.

Βλέπεις ο Χρήστος μετά τον τελικό, ανέβασε μια φωτογραφία του νικητή Μανώλη Σαρρή, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Επίσημα τέλος λοιπόν σε μια τρομερή εμπειρία με νέες γεύσεις, γνώσεις και νέους φίλους. @masterchefgr. @man_sarr είχες δεν είχες τα πήρες όλα τα βραβεία! Τίποτα δεν άφησες για το ρημαδοτοίχο . Συγχαρητήρια λοιπόν, σε όλα τα επίπεδα.

@spiridoyla_karampoutaki το πάλεψες, έφτασες στον τελικό και σίγουρα δεν φεύγεις χαμένη. Τόσες γνώσεις, τόσα ταξίδια ξέρω ότι θα τα αξιοποιήσεις κατάλληλα! Άλλωστε όλοι μας μόνο κερδισμένοι βγήκαμε.

Εύχομαι τα καλύτερα από δω και πέρα και στους δυο. Οι επιτυχίες είναι σίγουρες φυσικά!».

Ενώ, ακολούθησε και ένα συγκινητικό μήνυμα με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους τρεις κριτές: «Ο μέντορας μου @chefkoutsopoulos, ο μερακλής Ιάπωνας @scontizas και ο Ιταλός σπεσιαλίστας στο Ριζότο @ioannidispanos, έκαστος στο είδος του… Τρεις διαφορετικές μαγειρικές φιλοσοφίες που με βοήθησαν πολύ να γίνω καλύτερος μάγειρας και να καταλάβω πόσο σημαντικό είναι να έχεις μαγειρική ταυτότητα! Σας ευχαριστώ για όλα… εις το επανιδείν!»

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Χρήστος κέρδισε την αγάπη του κόσμου!

Read More

And More