Χρήστος Σπανός: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του, Μελίνα Παιωνίδου – Φωτογραφίες TLIFE

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας 11/3 ο Χρήστος Σπανός με τη σύζυγό του, Μελίνα Παιωνίδου.

Ο ηθοποιός, που είναι μαζί με την αγαπημένη του Μελίνα από το 2002 και μαζί έχουν αποκτήσει και μια κόρη, την 24χρονη τραγουδίστρια Μαρίνα Σπανού, έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, γι’ αυτό και οι φορές που τους συναντάμε έξω σε κάμια επίσημη εκδήλωση είναι ελάχιστες.

Το βράδυ της Δευτέρας 11/3 ωστόσο, ο Χρήστος Σπανός και η Μελίνα Παιωνίδου, βρέθηκαν στο θέατρο «Συγγρού 33» προκειμένου να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Αγρυπνία». Εκεί τους συνάντησε ο φωτογραφικός φακος του TLIFE και οι δυο τους δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν όλο χαμόγελο.

Λίγα λόγια για το έργο

Πριν από κάποια χρόνια, όταν ήταν έφηβος, ο Λίνος έπιασε στο βλέμμα του το βλέμμα ενός άλλου νεαρού άντρα. Πριν προλάβει να αναλάβει την ευθύνη της ηδονής αυτού του βλέμματος, ο άντρας εκείνος εξαφανίστηκε, αφήνοντας τον Λίνο να τον αναζητά συνεχώς, πότε εκεί που βρίσκονται οι θεοί και πότε εκεί που βρίσκονται οι άνθρωποι. Είτε στην αθωότητα, είτε στον απολαυστικό εκμαυλισμό της. Από τη μια μεριά, ο Λίνος αφήνεται στις απολαύσεις που του προσφέρονται στο Master Tower, το κέντρο των επίγειων ηδονών, για να βρει τον άγνωστο. Από την άλλη μεριά, ο δογματικός πατέρας του, ο οποίος δεν μπορεί να δεχτεί τον γιο του παρά μόνο ως άμεμπτο, ξενυχτάει επειδή πενθεί τον γιο του σαν νεκρό, ελπίζοντας πως θα μπορέσει με την πίστη του να τον αναστήσει μακριά από τις επιθυμίες που τον παρασέρνουν.

Ο καθένας μέσα από τη δική του αγρύπνια, λοιπόν, θα φέρει κοντά τη μητέρα του Λίνου, τη Δροσούλα, τον ακαταπόνητο ιδιοκτήτη του Master Tower, τον Αυγουστίνο, και την γυναίκα που μπορεί να γεννήσει το παιδί του Λίνου, την Ντέα. Όταν όμως συναντηθούν αυτοί οι ήρωες, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να φέρουν ξανά τον νεαρό άντρα μπροστά στον Λίνο. Οι δυο τους, ούτε μόνο θεοί αλλά ούτε και άνθρωποι μόνο, θα αναγκάσουν τους πάντες να αποφασίσουν με ποιους θα ζήσουν και με ποιους θα πεθάνουν.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Μαρίνα Σπανού: Ποια είναι η κόρη του Χρήστου Σπανού που κάνει θραύση με το τραγούδι της στο Tik Tok – Η σχέση με τον πατέρα της

Read More

And More