Χρήστος Στρατάκης – Κομάντα και Δράκοι: Ποιος είναι ο «Νεκτάριος» της σειράς; Η αναπάντεχη πρόταση για το έργο

O Χρήστος Στρατάκης που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και υποδύεται τον Νεκτάριο, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε για όλους και για όλα.

Για την πρώτη του επαφή με την υποκριτική και τον ρόλο του στη σειρά είπε: «Η πρόταση προήλθε από κάτι βίντεο που κάνουμε με τους φίλους μου. Ένα μεσημέρι χτυπάει το τηλέφωνό μου και με πήραν από την εκπομπή να μου κάνουν πρόταση έχοντας δει τα βίντεό μου. Αποδέχτηκα την πρόταση, με πήρανε και είναι καταπληκτική εμπειρία».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Στρατάκης Χρήστος (@stratakis_x)



Ο ίδιος, μεταξύ άλλων δήλωσε πως έχει αρκετά κοινά στοιχεία στην πραγματική ζωή με τον πρωταγωνιστή της σειράς, Νεκτάριο, όπως ο αυθορμητισμός του, η αγάπη του για τις μηχανές και το… «καγκουριλίκι».

Όσον αφορά στα παιδικά του χρόνια ανέφερε: «Έχω έναν μεγαλύτερο αδελφό και του έχω μεγάλη αδυναμία. Έγινε τούμπα, δεν είχα ούτε στον μπαμπά ούτε στη μαμά τόσο πολύ, αλλά ο αδελφός μου ξεχώρισε γιατί ήταν και είναι το πρότυπό μου. Είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος και έχει καταφέρει όλα μόνος τους».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Στρατάκης Χρήστος (@stratakis_x)



Για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, ο Χρήστος Στρατάκης εξομολογήθηκε: «Το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά δύσκολο για εμένα γιατί ο πατέρας μου έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, παρόλα αυτά πάμε πάρα πολύ καλά και είμαι υπερήφανος για αυτόν».

Read More

And More