Χρήστος Θηβαίος: Αυτή είναι η γυναίκα που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα!

Πρεμιέρα στο θέατρο Διάνα μετά το σάλο που προκάλεσαν οι νέες του δηλώσεις έκανε ο Χρήστος Θηβαίος και από το πλευρό του δεν έλειπε ένας δικός του άνθρωπος που τον στηρίζει πολύ… Ο λόγος για την ταλαντούχα Μαρία Παυλοπούλου, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και τον στήριξε στην πρεμιέρα του.

Είναι και οι δυο άνθρωποι χαμηλών τόνων και προσπαθούν να απασχολούν όσο λιγότερο μπορούν τα media με την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο, η πρεμιέρα του Χρήστου Θηβαίου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Οδυσσέα Ιωάννου, ήταν μια αφορμή για να δούμε την Μαρία στο πλευρό του.

Η Μαρία Παυλοπούλου είναι άνθρωπος της τέχνης που ασχολείται κυρίως με παιδιά μικρής ηλικίας. Έχει εργαστεί σε παιδικούς σταθμούς, λατρεύει τα παιδιά και πριν λίγο καιρό είχε ανεβάσει την παράσταση “μήπως ονειρεύομαι” στο θέατρο Σταθμός. Ήταν ένα έργο που μπορούσαν να δουν παιδιά από ενός έτους και φυσικά είχε συνεργαστεί εκεί με τον καλό της. Ναι, ο Χρήστος Θηβαίος, ήταν αυτός που είχε γράψει τη μουσική για το έργο και την είχε βοηθήσει σε εκείνο το επιτυχημένο project.

Αυτήν τη φορά, όμως, είδαμε εκείνη μαζί με την κόρη της στο θέατρο Διάνα. Ο λόγος; Η πρεμιέρα της παράστασης “9:05” (εννέα και πέντε) που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά και κλέβει τις εντυπώσεις, μέσα από το μουσικό ταξίδι των καλλιτεχνών…

Read More

And More