Χρήστος Βασιλόπουλος: Θυμάται τη συνεργασία του με την Κοραλία Καράντη πριν από 16 χρόνια

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος θυμήθηκε μία από τις καλύτερες συνεργασίες του, από την εποχή της επιτυχημένης καριέρας του στην Ελλάδα. Ο γνωστός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες στις ΗΠΑ και εργάζεται εκεί με στόχο να κάνει διεθνή καριέρα. Την προηγούμενη χρονιά συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads στον ΑΝΤ1. Μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Μαδαγασκάρη, έκανε ένα σύντομο ταξίδι στην πατρίδα του για να συναντήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα και επέστρεψε ξανά στην Αμερική όπου συνεχίζει την καριέρα του.

Μπορεί να είναι απασχολημένος με τα νέα επαγγελματικά του βήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως θυμάται πάντα με νοσταλγία τα χρόνια της επιτυχημένης καριέρας του στην Ελλάδα. Έτσι το απόγευμα της Δευτέρας, ο Χρήστος Βασιλόπουλος έκανε μια αναδρομή στις επιτυχίες του παρελθόντος και μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάποιες φωτογραφίες από τη συνεργασία του με την γνωστή ηθοποιό Κοραλία Καράντη πριν από 16 χρόνια για τη σειρά του ANT1, Έρωτας.

Με νοσταλγία, ο ταλαντούχος ηθοποιός σημειώνει στην ανάρτησή του: “16 χρόνια πριν, ένα από τα πρώτα μου εξώφυλλα με την απίστευτη #koraliakaranti για τη σειρά #Erotas for @ant1tv”.

Read More

And More