Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για Σταυροπούλου – Μπάρκα: «Είμαστε οικογένεια, μην κάνουμε διαχωρισμούς που θέτουν ερωτήματα»

Συνέντευξη στην εφημερίδα RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη παραχώρησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο γνωστός ηθοποιός, που πέρσι ξεχώρισε μέσα από την κωμική σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα.

«Δόξα τω Θεώ στάθηκα τυχερός. Μην κάνουμε διαχωρισμούς που θέτουν ερωτήματα, εμείς είμαστε μια οικογένεια. Από μικρό παιδί προσπαθούσα να αποφύγω τα κουτάκια και να κάνω αυτό που λαχταρά η καρδιά μου», είπε αρχικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Δόξα τω Θεώ τα έχω καταφέρει. Τη Δανάη την ξέρω από τότε που ήταν στην κοιλιά της μάνας της. Είναι μια σχέση αγάπης. Χωρίς αγάπη δεν γίνεται τίποτα», πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Όσον αφορά τον ρόλο που έχει παίξει ο έρωτας στη δική του ζωή, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σημείωσε: «Η αγάπη είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που έχει κανείς στη ζωή του. Ο έρωτας είναι ένα δόλιο συναίσθημα που σε ανεβάζει στα ύψη και μετά σε κατακρημνίζει τις περισσότερες φορές. Δεν μου αρέσει να μιλάω θεωρητικά για αυτά, γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να τα ορίζει, να τα καθορίζει και να τα ζει».

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι ένας χορτασμένος άνθρωπος από όλα – και από έρωτες και από αγάπες – και αυτό με κάνει να γερνάω χωρίς γκρίνιες, που τις σιχαίνομαι. Αυτό με κάνει να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους με γενναιοδωρία και αγάπη, ιδίως τους νέους», κατέληξε κλείνοντας ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Read More

And More