Χρήστος Χωμενίδης για χαστούκι Γουίλ Σμιθ: «Ο άντρας πρέπει να είναι διατεθειμένος να έρθει στα χέρια»

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες, το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, στην λαμπερή τελετή των Όσκαρ 2022.

Η πιο έντονη στιγμή της βραδιάς απασχόλησε και το ελληνικό διαδίκτυο, το οποίο έσπευσε να σχολιάσει με αναρτήσεις την βραδιά των Όσκαρ.

Ο Χρήστος Χωμενίδης, ο γνωστός συγγραφέας έγραψε στο facebook:

«Δεν συζητώ για το συγκεκριμένο περιστατικό, για το εάν επρόκειτο για χυδαία προσβολή ή ατυχές αστείο ή ίσως ακόμα και για καθαρή παρεξήγηση.

Ένα πιστεύω ωστόσο ακράδαντα. Πως ένας άντρας πρέπει να είναι διατεθειμένος και να έρθει στα χέρια, και να φάει ξύλο και να ρίξει ξύλο υπερασπιζόμενος τη γυναίκα που συνοδεύει.

Όχι βεβαίως από ιδιοκτησιακή αντίληψη. Αλλά από ένα αρχαίο αίσθημα τιμής. Ανδρείας. Ας μη φοβόμαστε τις λέξεις, λεβεντιάς. Που αν χαθεί, θα καταντήσουμε άχθος αρούρης» έγραψε ο Χρήστος Χωμενίδης.

Χρήστος Χωμενίδης – Αναλυτικά η ανάρτησή του:

 

Όσκαρ 2022 – Η στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ

Όλα ξεκίνησαν όταν  ο Κρις Ροκ παρουσίαζε το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ, άρχισε να αστειεύεται. Πρώτα με το ζευγάρι Χαβιέρ Μπαρδέμ – Πενέλοπε Κρουζ που είναι και οι δυο υποψήφιοι και μετά πήγε στη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, χλευάζοντας το γεγονός πως είχε σχεδόν ξυρισμένο το κεφάλι της, όπως η Ντέμι Μουρ στο G.I. Jane.

«Τζέντα, σε αγαπώ αλλά περιμένω το G. I. Jane 2» είπε ο Κρις Ροκ και η Τζέντα Πίνκετ Σμιθ δεν έκρυψε την ενόχλησή της. Ο Γουίλ Σμιθ σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή, πλησίασε τον Κρις Ροκ και τον χαστούκισε σε παγκόσμια μετάδοση! Το χαστούκι αυτό πέρασε στην ιστορία των Όρκαρ.

 

Read More

And More