Χρήστος Χωμενίδης – Γωγώ Μπρέμπου: Ζουν σαν παντρεμένοι!

Είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν. Ο Χρήστος Χωμενίδης και η Γωγώ Μπρέμπου μπορεί να είναι από τα ζευγάρια που κρατούν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, τα τελευταία τέσσερα χρόνια όμως ζουν ένα ξεχωριστό love story και δεν το κρύβουν. Οι δυο τους είναι αχώριστοι, ζουν κάτω από την ίδια στέγη… σαν παντρεμένοι –όπως αναφέρει το περιβάλλον τους- αλλά δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο του γάμου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, το ζευγάρι μένει σε ένα όμορφο διαμέρισμα στην Κυψέλη και απολαμβάνει συχνά τις βόλτες του στην καρδιά της Αθήνας.

Ωστόσο, έχοντας και οι δυο τους από ένα διαζύγιο –εκείνος από την Αλεξάνδρα Κατσαρού, με την οποία απέκτησε την κόρη του Νίκη και εκείνη από τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Κάππα- δεν σκέφτονται προς το παρόν το ενδεχόμενο ενός γάμου. Αξίζει βέβαια, να αναφέρουμε πως και οι δυο έχουν άριστες σχέσεις με τους πρώην συζύγους τους, με την Γωγώ Μπρέμπου μάλιστα να έχει αδυναμία και στην κόρη του καλού της, αλλά όπως αναφέρει το περιβάλλον τους, σίγουρα δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους, ένας ακόμη γάμος!

 

 

Read More

And More