Χρήστος Ζώτος: Ανοίγει το σπίτι του και μιλάει για όλα! Το J2US, ο χωρισμός του και η Βίκυ Κάβουρα! [video]

Ο Χρήστος Ζώτος άνοιξε το σπίτι του στην κάμερα της εκπομπής “Έλα, Χαμογέλα” και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου.

Μεταξύ άλλων, ο εκρηκτικός τραγουδιστής, ο οποίος βλέπει τις μετοχές του στον χώρο της μουσικής να ανεβαίνουν κατακόρυφα, μίλησε για…

… το J2US και την συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Έχουν βγει πολύ ωραίες οι εμφανίσεις μας με την Κωνταντίνα Σπυροπούλου. Η συνεργασία μας είναι άρτια. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ. Η Κωνσταντίνα είναι καλή μαθήτρια, πολύ επίμονη και τα υπεραναλύει όλα. Αυτό μου αρέσει πολύ στην Κωνσταντίνα. Προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια, προσπαθεί να την εντάξει μέσα στο κομμάτι. Δεν έχει την εμπειρία, όμως, και την ώρα του live χάνουμε πάντα λίγο. Στις πρόβες όμως είναι φανταστική…” .

… την προσωπική του ζωή: “Δεν υπάρχει σχέση. Είμαι ελεύθερος τους τελευταίους μήνες. Είχα σχέση και χώρισα. Δεν χώρισα για το J2US…”

… το ενδεχόμενο να δημιουργήσει σύντομα την δική του οικογένεια: “Γενικά είμαι σχεσάκιας. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια και παιδιά, αλλά όχι τώρα!”

… την γυναίκα από το μουσικό show του Open με την οποία θα ήθελε να έρθει πιο κοντά: “Μου αρέσει πολύ όταν συζητάω με τη Βίκυ Κάβουρα. Θα ήθελα να έρθω πιο κοντά μαζί της… Δεν ξέρω αν τα έχει με τον Γιώργο Λιβάνη, όπως λένε. Σόρρυ, δεν ήθελε να ενοχλήσω ή να μπω ανάμεσα…”

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More