Χριστούγεννα 2022: Νέες φωτογραφίες από τα στολισμένα σπίτια των celebrities

Αντίστροφα μετράμε για τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου, τον Δεκέμβριο και οι Έλληνες celebrities μπαίνουν και επισήμως σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, ξεκινώντας από τον στολισμό του σπιτιού.

Πανύψηλα δέντρα, πολύχρωμα στολίδια και πιο μίνιμαλ διακοσμητικά, καλύπτουν όλα τα γούστα για τiς φετινές γιορτές των Χριστουγέννων.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα και influencers προετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα ανεβάζοντας φωτογραφίες στο instagram με τα στολισμένα τους σπίτια.

Για κάποιους μάλιστα πρόκειται για τις πρώτες κοινές γιορτές, αφού μέσα στο 2022 έγιναν ζευγάρι, ενώ για τους περισσότερους οι μέρες των Χριστουγέννων θα τους βρουν εντός σπιτιού δίπλα στην οικογένειά και στα παιδιά τους.

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα

Στόλισαν το εντυπωσιακό δέντρο του σπιτιού τους μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα να κλέβουν τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά στο instagram.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια του Mega δεν έσπασε την παράδοση και φέτος, αφού ο κουμπάρος και συνεργάτης της, Παύλος Σταματόπουλος ανέλαβε την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού της.

Δανάη Μπάρκα

Σε κλίμα Χριστουγέννων και η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega. Η Δανάη Μπάρκα το απόγευμα της Κυριακής στόλισε το δέντρο του σπιτιού της, ενώ έκανε το τραπέζι στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη ο οποίος την επισκέφτηκε.

Ελένη Τσολάκη

Λατρεύει τα Χριστούγεννα, αφού κάθε χρόνο επιμελείται λεπτομερών την εορταστική διακόσμηση του σπιτιού της. Η Ελένη Τσολάκη και φέτος, μοιράστηκε μαζί μας σχετική εικόνα από το εσωτερικό του σπιτιού της, ποζάροντας μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μπέττυ Μαγγίρα

Φωτογραφίζοντας τις κόρε της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο η Μπέττυ Μαγγίρα ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από το στολισμένος σαλόνι του σπιτιού της.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Η γνωστή ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μας έδειξε το πανύψηλο δέντρο του σπιτιού της. Και φέτος η Αθηνά Οικονομάκου θα περάσει τις γιορτές δίπλα στην οικογένειά της.

Στάθης Σχίζας – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο νικητής του Surrvivor ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει μια χρονιά μεγάλων αλλαγών. Λίγους μήνες μετά την επισημοποίηση της σχέσης του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Στάθης Σχίζας και η αγαπημένη του ζουν μαζί στο νέο τους διαμέρισμα το οποίο και στόλισαν για τα πρώτα τους Χριστούγεννα.

Χριστίνα Κοντοβά

Η γνωστή επιχειρηματίας και σχεδιάστρια ρούχων στόλισε από νωρίς το σπίτι της για τις φετινές γιορτές τις οποίες θα περάσει δίπλα στον Τζώνη Καλημέρη και την κόρη τους Ada.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας

Τα πρώτα Χριστούγεννα στο νέο τους σπίτι ετοιμάζονται να κάνουν ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Το ζευγάρι πρόσφατα ολοκλήρωσε τη διακόσμηση στο νέο του σπιτικό, ενώ γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου του – Δες την ηθοποιό στη νέα φωτογραφία με το δέντρο του σπιτιού της.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More