Χρώματα Βυθού: Το επίκεντρο γεύσης των Βορείων Προαστίων!

Τα Χρώματα Βυθού, το επίκεντρο γεύσης των Βορείων Προαστίων, συνεχίζει την ανοδική του πορεία και γιορτάζει τα δέκα του χρόνια με ένα νέο εμπλουτισμένο menu, το οποίο παρουσιάζει μια εκλεπτυσμένη εκδοχή της μεσογειακής κουζίνας χρησιμοποιώντας ως μέσο έκφρασης ελληνικά προϊόντα και όλες εκείνες τις γαστρονομικές πινελιές που ορίζουν την υψηλή μαγειρική.

""

Στο εστιατόριο Χρώματα Βυθού, στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, η μαγειρική προσωπικότητα αποτυπώνεται με όρους ξεχωριστής νοστιμιάς σε μια κουζίνα με έμφαση στην άριστη ποιότητα των προϊόντων και την «ελληνικότητα». Με γνώμονα την αυστηρή επιλογή των φρέσκων πρώτων υλών, αναμειγνύει τις διεθνείς γαστρονομικές τάσεις με τη συλλογική μνήμη της ελληνικής μαγειρικής παράδοσης, συνθέτοντας δημιουργικά, γευστικά πιάτα με κυρίαρχο συστατικό την φαντασία.

Από τις εκλεκτές γευστικές προτάσεις ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων: τα ρολάκια σολωμού με μους τυριών και λαχανικά, η σαλάτα ντομάτα με μοτσαρέλα burrata, γαρίδες σχάρας κρεμμύδι, προσούτο και βινεγκρέτ με πέστο βασιλικού, η ζεστή σαλάτα με σπανάκι, ρόκα, μπέικον, γαρίδες και βινεγκρέτ σκόρδου. Στα ζεστά πιάτα κολοκυθοκεφτέδες γεμιστοί με καπνιστό σολωμό και σος από γιαούρτι, μέλι και φρέσκα αρωματικά, μπέργκερ ψαριού με ντομάτα ψητή, onion rings και σάλτσα από μουστάρδα, μέλι και πιπεριά, ταλιατέλες με πορτσίνι – καραβιδοουρές, λάδι τρούφας και παρμεζάνα και τέλος τηγανιά θαλασσινών με γαρίδες, χταπόδι, καλαμάρι, καραβίδες, μύδια, κυδώνια με σκόρδο, μπούκοβο, λεμόνι, κρασί και θυμάρι. Στα γλυκά το καραμελωμένο φύλλο κρούστας με μους από λευκή σοκολάτα και κονφί λεμονιού, η μους από μαύρη σοκολάτα με κονφί πορτοκάλι, η τάρτα μήλου με παγωτό κανέλλα και τα χειροποίητα παγωτά Appaloosa Cream σε αποκλειστικότητα στην Αθήνα.

""

Σημείο αναφοράς του εστιατορίου αποτελούν, τα ολόφρεσκα και φουρνιστά της στιγμής διαφορετικά είδη ψωμιών, όπως αυτά με παντζάρι και άρωμα σκόρδου, μαύρο πολύσπορο με ηλιόσπορο και κολοκυθόσπορο, καθώς και το λευκό ψωμί – κουλούρι Θεσσαλονίκης. Η πεντανόστιμη γαστριμαργική εικαστική σύνθεση ολοκληρώνεται με τα εξαιρετικά γλυκά και παγωτά, τα οποία παρασκευάζονται καθημερινά δια χειρός του Chef Γιάννη Φραγκίσκου.

Τα Χρώματα Βυθού φημισμένα για τη ζεστασιά και τη φιλοξενία τους, τους γεμάτους εγκαρδιότητα οικοδεσπότες, τον αναγνωρισμένο Chef και την ομάδα του -γνωστοί για την εξελιγμένη θαλασσινή δημιουργία επιπέδου-, σας προσφέρουν μία ιδιαίτερη κουζίνα υψηλών επιδόσεων γεμάτη αρώματα κι ερεθιστικές συγχορδίες εντάσεων, ανθολογημένη με γευστικά ερανίσματα από ολόκληρη τη Μεσόγειο. Οι πλούσιες γευστικές απολαύσεις συνδυάζονται άψογα με την ιδιαίτερη wine list, επιλεγμένη εξ ‘ ολοκλήρου από ελληνικούς αμπελώνες, ενισχύοντας και υποστηρίζοντας τα ελληνικά κρασιά.

""

Κάθε Σάββατο Live Music Night!

Read More

And More