Χρουσαλά-Πατίτσας: Beach Volley στη Βουλιαγμένη!

Πιο ανανεωμένη και ευτυχισμένη από ποτέ εμφανίστηκε η Μαριέττα Χρουσαλά με τον αγαπημένο της Λεό Πατίτσα στον Αστέρα της Βουλιαγμένης με σκοπό να επιδείξει τις δεξιότητές της στο beach volley.

Το λαμπερό ζευγάρι των νεόνυμφων μπορεί να πέρασε μια δύσκολή περίοδο μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν, εξαιτίας του πάρτυ που είχαν οργανώσει στο θωρηκτό “Αβέρωφ”, προκαλώντας τις αντιδράσεις της κοινής γνώμη, όπως όλα δείχνουν όμως επέστρεψαν ενεργά στην κοσμική ζωή.
Οι δυο τους, άλλωστε, λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί και να ταξιδεύουν στις ελληνικές θάλασσες με το πολυτελές γιοτ “Galactica”. Αν και προσπαθούν να κρατήσουν ένα χαμηλό προφίλ και να μην δίνουν στόχο, ο φωτογραφικός φακός της “Reallife” τους απαθανάτισε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης να παίζουν beach volley δίπλα στη θάλασσα.
Η Μαριέττα με ένα μαύρο μπικίνι που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της βρίσκεται στο πλευρό του Λεό και διασκεδάζει “ρίχνοντας” καρφιά στην αντίπαλη ομάδα. Ας μην ξεχνάμε πως το volley είναι ένα από τα αγαπημένα αθλήματα και των δυο και δεν χάνουν ποτέ ευκαιρία όταν πρόκειται για παιχνίδι στην άμμο.
Δες φωτογραφίες του λαμπερού ζευγαριού:

Read More

And More