Χρύσα Μιχαλοπούλου: Βόλτα με τον 1,5 έτους γιο της, Κίμωνα και την αδελφή της, Όλγα – Φωτογραφία

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία έγινε μανούλα για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Το αγαπημένο ζευγάρι υποδέχτηκε τον γιο του τον Σεπτέμβριο του 2022 και από εκείνη την ημέρα ζει μοναδικές οικογενειακές στιγμές.

«Έχω ξανανιώσει! Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει, δεν το περίμενα. Δεν ήρθε ξαφνικά το παιδί. Από πάντα ήθελα να γίνω νέα μαμά. Όταν ήρθε ο μικρός δεν άλλαξε τίποτα. Ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί. Είχα ένα σοκ στο μαιευτήριο όταν μου λένε εντάξει τώρα θα πάτε σπίτι. Εντάξει λέω με εμπιστεύονται, μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί. Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς. Είναι σαν φιλαράκια. Τους κάνω εικόνα στο μέλλον και η εικόνα με ευχαριστεί πάρα πολύ», δήλωσε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ιδιαίτερα προσεκτική και στις αναρτήσεις της στα social media, για αυτό και οι φωτογραφίες που έχουμε δει με τον γιο της είναι ελάχιστες.

Μια από αυτές ήταν και σήμερα όπου εκμεταλλεύτηκα τον ηλιόλουστο καιρό και μαζί τον γιο της και την αδελφή της, Όλγα Μιχαλοπούλου βγήκαν να απολαύσουν τον περίπατό τους.

Δες τη φωτογραφία

Read More

And More