Χρύσα Σπηλιώτη – Δημήτρης Τουρναβίτης: Βρέθηκαν τα δύο σκυλιά τους και τα δύο καμένα αυτοκίνητα της οικογένειας

Δύο μέρες τώρα και μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στην Ανατολική Αττική, παρακολουθούμε με αγωνία την εξέλιξη για όλους τους αγνοούμενους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη, μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Τουρναβίτη. Το ζευγάρι βρισκόταν στην εξοχική του κατοικία στο Μάτι και σήμερα θα έφευγε για διακοπές στην Άνδρο. Η πυρκαγιά όμως τους πρόλαβε…

Πριν από λίγες ώρες στο TLIFE, μίλησε ο αδερφός της συζύγου του ηθοποιού Κώστας Τουρναβίτης, αποκαλύπτοντας πως αυτό που περιμένει η οικογένειά τους είναι η ταυτοποίηση DNA. Ο ίδιος, η κόρη του Δημήτρη Τουρναβίτη, η αδερφή και η μητέρα της Χρύσας Σπηλιώτη, έδωσαν δείγμα DNA και αναμένουν τα αποτελέσματα τα οποία θα βγουν το αργότερο σε μία εβδομάδα.

Πριν από λίγο ο Κώστας Τουρναβίτης μίλησε και πάλι στο TLIFE κι αποκάλυψε ότι τελικά βρήκε τα δυο σκυλιά του αδερφού του και της ηθοποιού, στο ίδιο οικόπεδο που βρήκε και τα δυο αυτοκίνητά τους, εκείνο που βρέθηκαν τα 26 θύματα αγκαλιασμένα κι απανθρακωμένα. Τελικά είχε πάρει και η ηθοποιός το αυτοκίνητό της, μήπως και κατάφερνε να το γλυτώσει από την πύρινη λαίλαπα. Στο κτήμα υπάρχουν πέντε καμένα αυτοκίνητα, δυο των συγγενώ του και τα υπόλοιπα είναι των ιδιοκτητών του σπιτιού που υπάρχει στο σημείο.

Αυτό που τόνισε είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη βοήθεια στην περιοχή και όλοι προσπαθούν να στηρίξουν τους πληγέντες.

Read More

And More