Χρυσή Βαρδινογιάννη: Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο θέατρο! [pics]

Το νέο καλλιτεχνικό του «στοίχημα» έβαλε φέτος ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και σκηνοθέτησε τον Δημήτρη Λιγνάδη και την Θέμιδα Μπαζάκα στο εμβληματικό έργο του Αντόν Τσέχωφ, «Ο Βυσσινόκηπος». Η επίσημη πρεμιέρα, μάλιστα, της παράστασης έγινε το βράδυ της Δευτέρας  στο θέατρο Δημήτρης Χορν και ήταν όλοι εκεί.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε από νωρίς στο θέατρο, ενώ κοντά του για να δει την παράσταση και να τον στηρίξει φυσικά ήταν η αγαπημένη του Χρυσή Βαρδινογιάννη. Το ζευγάρι, άλλωστε μπορεί να κρατά ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στη σχέση του, αλλά δεν κρύβεται πια.

Διακριτικά ο ένας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου, αν και αποφεύγουν να βγαίνουν σε κοσμικά στέκια, επιλέγοντας κυρίως κοινές εξόδους σε θεατρικές παραστάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα. Το σίγουρο είναι πως η αγάπη τους για τις τέχνες είναι ένα από τα κοινά τους ενδιαφέροντα, ενώ τόσο ο Κωνσταντίνος όσο και η Χρυσή φαίνεται να έχουν βρει τις ισορροπίες τους και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μαζί.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης, μάλιστα, που πρωταγωνιστεί φέτος και στην παράσταση Φάρος είπε σε συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη πως είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή και πως κατάλαβε πως τη δύναμη τη βρίσκουμε στους δικούς μας ανθρώπους,  και σωζόμαστε από τους ανθρώπους που είναι γύρω μας…

Όσο για την Χρυσή Βαρδινογιάννη; Μπορεί να μην κάνει σχεδόν ποτέ δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, ωστόσο το χαμόγελό της μαρτυρά πως είναι σε μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More