Χρυσούλα Διαβάτη: Με την κόρη της και την κούκλα εγγονή της, απόλαυσαν τον Νικήτα Τσακίρογλου! [pics]

Mια υπέροχη παράσταση αλλά και τον Νικήτα Τσακίρογλου απόλαυσαν προχθές στο Ηρώδειο η Χρυσούλα Διαβάτη με την κόρη της αλλά και τον εγγονός της  και την πανέμορφη εγγονή της Μαρία!

Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε στο Ηρώδειο όπου ο σύζυγός της Νικήτας Τσακίρογλου μαζί με επίσης αξιόλογους ηθοποιούς πρωταγωνίστησε στην παράσταση “Η θυσία του Αβραάμ” του Βιντζέντζου Κορνάρου. Εγγόνια κόρη και σύζυγος καταχειροκρότησαν τον ηθοποιό και μετά βρέθηκαν στα καμαρίνια για τις αναμνηστικές φωτογραφίες

Η Χρυσούλα Διαβάτη με την κόρη της που είναι συμβολαιογράφος

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η «Θυσία του Αβραάμ»του Βιτσέντζου Κορνάρου, ένα αριστούργημα της κρητικής λογοτεχνίας, θα παρουσιαστεί στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, σε σκηνοθεσία Ηλία Μαλανδρή και μουσική Χρήστου Λεοντή και Αντώνη Παπαγγελή.

Στην παράσταση συμμετέχουν κορυφαίοι καλλιτέχνες, όπως ο Νικήτας Τσακίρογλου, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Λευτέρης Ελευθερίου, αλλά και ο Ψαραντώνης με τη Νίκη Ξυλούρη. Επίσης η Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής «Τέττιξ», υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτη Γιώργου Ναούμ, και καταξιωμένοι ηθοποιοί, μουσικοί και χορευτές.

Το έργο ανεβαίνει με πρωτοβουλία της Εταιρίας Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων και τη συνεργασία του The Greek Institute που εδρεύει στο Harvard στη Βοστώνη.

 

Read More

And More