Χρύσπα: Η περιπέτεια με τη βουλιμία και η εξομολόγηση για τον σύζυγό της

Η Χρύσπα έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στον Κωνσταντίνο Αρκά και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν, την περίοδο που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα βουλιμίας, αλλά και τη σχέση με τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Παναγιώτη Νικολάου

«Με ενόχλησε που έγραψαν ότι σταμάτησα το τραγούδι για να γίνω ταβερνιάρισσα. Να έχει ανοίξει ξαφνικά η αγορά της δουλειάς μας, μετά από τόσο καιρό που ήμασταν ανενεργοί χωρίς να το έχουμε επιλέξει, και να βγαίνει κάτι τέτοιο; Είναι κάτι που ισχύει παράλληλα εδώ και 15 χρόνια. Αυτή η επιχείρηση υπάρχει εδώ και 15 χρόνια στην Αίγινα. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην οποία μπήκα πιο ενεργά γιατί δεν είχα κάτι άλλο να κάνω.

Αυτό δε σημαίνει ότι ασχολήθηκα τώρα, ασχολούμαι πάρα πολλά χρόνια. Την ξέρω τη δουλειά. Τιμή μου και καμάρι μου. Μου αρέσει αυτή η δουλειά γιατί πάλι έχει να κάνει με την αμεσότητα. Είναι φάουλ το να βγαίνεις και να λες για έναν άνθρωπο που βγαίνει στην αγορά και διεκδικεί δουλειές ότι είναι ανενεργός. Άφησα τη δουλειά μου; Όχι» ανέφερε φανερά ενοχλημένη η Χρύσπα για όσα είχαν γραφτεί για εκείνη την περίοδο της καραντίνας.

Για την περίοδο που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα βουλιμίας η Χρύσπα εξομολογήθηκε: «Έχω κάποια κενά μνήμης από την περίοδο που αντιμετώπιζα θέμα με τη βουλιμία. Από μόνος του ο εγκέφαλός μου έχει επιλέξει να θυμάται πολύ συγκεκριμένα πράγματα και από εκεί και πέρα να αφήνω όλα τα υπόλοιπα πίσω μου. Θυμάμαι όμως μια μαυρίλα. Μια άσχημη στιγμή που δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Γι΄αυτό είπα ότι δε θα ξαναγίνει. Δε θα ξαναπεράσω αυτό το πράγμα.

Δε το κόβεις μόνο σου αυτό. Δεν είχα τόση αυτοπεποίθηση. Σίγουρα με βοήθησε πολύ η σχέση μου. Έκανα κακό στον εαυτό μου. Το χειρότερο, είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Είναι πολύ ωραίο να βλέπω σήμερα τα κορίτσια που βγαίνουν με όσα κιλά και να έχουν, να είναι ντυμένες όπως τους αρέσει. Αν αυτό το είχα στο μυαλό μου εκείνη την περίοδο, σίγουρα δε θα μου έκανα τόσο κακό». 

Τέλος, η Χρύσπα μίλησε και για τη σχέση με τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Παναγιώτη Νικολάου, μια σχέση που παραμένει ζωντανή μέχρι και σήμερα.

«Ο Παναγιώτης είναι πολύ αυστηρός κριτής αλλά, επειδή τον εμπιστεύομαι, κατανοώ τον λόγο που είναι τόσο αυστηρός μαζί. Είμαστε 13 χρόνια παντρεμένοι. Είναι ωραία. Για μένα είναι πρωτόγνωρο να είμαι τόσο καιρό με έναν άνθρωπο και να βιώνουμε μαζί μια σχέση, να έχουμε μια κοινή πορεία, να μεγαλώνουμε μαζί.

Ταιριάζουμε σε πολλά αλλά δεν ταιριάζουμε σε όλα κι αυτό έχει ενδιαφέρον. Δεν έχει μπει ποτέ μέσα στο κεφάλι μου το να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Δε ξέρω να στο εξηγήσω γιατί. Δεν το έχω βάλει στο κεφάλι μου ότι πρέπει να γίνει. Κάποια πράγματα θεωρώ πως είτε γίνονται είτε όχι. Αν είναι να γίνει, θα γίνει» είπε η Χρύσπα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Read More

And More