Χρύσπα: Οι εξοντωτικές δίαιτες και ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον σύζυγό της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Χρύσπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και την Γεωργία Ευσταθίου, όπου αναφέρθηκε στις εξοντωτικές δίαιτες, στον κεραυνοβόλο έρωτα με τον σύζυγό της και 11 ολόκληρα χρόνια που είναι παντρεμένοι. 

«Έχασα δέκα κιλά, δεν στερήθηκα τίποτα. Τρώγοντας νορμάλ το κατάφερα! Όταν ήμουν μικρή είχα φτάσει σε ακραίες καταστάσεις προκειμένου να αδυνατίσω. Δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για να είμαστε 20 κιλά! Δεν είχα το μυαλό και την αυτοπεποίθηση να πω ηρεμήστε λίγο. Μου έλεγαν πρέπει να είσαι αδύνατη, είσαι τραγουδίστρια, Είναι πολύ σημαντικό ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου, να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφη» τόνισε η Χρύσπα.

«Με τον Παναγιώτη ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Του εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου και υπήρξε ανταπόκριση. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μέχρι σήμερα όλα μας πήγαν όμορφα. Θέλει προσπάθεια ώστε να μην υπάρξει φθορά στο ζευγάρι, όταν αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα. Είναι ο καλύτερος μου φίλος. Μεγαλώνουμε μαζί κι αυτό είναι το ωραιότερο συναίσθημα», εξομολογήθηκε η Χρύσπα για τον σύζυγό της.

 

Read More

And More