Χρύσπα: Βάφτισε τον μικρό της πρίγκιπα!

Τον μικρό της πρίγκιπα, γιο ενός πολύ αγαπημένου της ζευγαριού βάφτισε η Χρύσπα. Η γνωστή τραγουδίστρια έγινε νονά και είναι στα καλύτερά της μιας και το μικρό αγοράκι που πήρε το όνομα Φίλιππος είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Ο 8 μηνών μπέμπης (που έχει και δίδυμο αδελφό) είναι ο γιος δυο πολύ καλών της φίλων: του Ανδρέα και της Χρύσας, που μετά τον ερχομό των αγοριών τους το Γενάρη, της ζήτησαν να γίνει η πνευματική μητέρα του μικρού.

Ιδιαίτερα χαρούμενη και κομψή με το λευκό outfit της, η Χρύσπα ανέβασε μια φωτογραφία με τον νεοφώτιστο Φίλιππο στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: “Και ένα πρωί του Γενάρη ήρθες εσύ και ο μικρούλης αδερφός σου στο φως. Παιδέψατε λίγο παραπάνω την μανούλα σας για εννιά ολόκληρους μήνες αλλά όταν σας αντικρίσαμε ξεχάσαμε όλα τα δύσκολα και αμέσως γεμίσατε την ζωή όλων μας με αγάπη και γέλιο . Ήρθε λοιπόν η ώρα να διαλέξουν την νονά !!! Αντρέα και Χρύσα σας ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη χαρά που μου δώσατε … και το όνομα αυτού Φίλιππος”.

Και ένα πρωί του Γενάρη ήρθες εσυ και ο μικρούλης αδερφός σου στο φως.Παιδεψατε λίγο παραπάνω την μανούλα σας για εννιά ολόκληρους μήνες αλλά όταν σας αντικρίσαμε ξεχάσαμε όλα τα δύσκολα και αμέσως γεμίσατε την ζωή όλων μας με αγάπη και γέλιο . Ήρθε λοιπόν η ώρα να διαλέξουν την νονά !!! Αντρέα και Χρύσα σας ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη χαρά που μου δώσατε … και το όνομα αυτού Φίλιππος #happy #goodvibes #xryspa #babylove #babiesofinstagram #instalike #best #christening #godmother #inspired #ig_greece #followme #nofilter #santorini #whitedress #babyfashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@xryspaofficial) στις

Read More

And More