Yawth: Μια ταινία για την γενιά των social media που θα ολοκληρωθεί με τη βοήθειά σου!

Η ταινία μικρού μήκους Yawth ασχολείται με τη γενιά των social media και την επίδραση του ίντερνετ στη ζωή τους. Ακολουθεί μια κοπέλα η οποία κατευθύνεται, Παρασκευή βράδυ, στο πάρτι όπου βρίσκεται το διαδικτυακό της φλερτ. Έχοντας αυτή την ιστορία ως επίκεντρο, παρακολουθούμε όλο τον κοινωνικό περίγυρο της κοπέλας και τις μεταξύ τους διαδράσεις από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και το ίντερνετ. Αναγνωρίζουμε στην ιστορία της την γενιά των hashtags και των emoticons.

Η ταινία γυρίστηκε τον Ιούνιο του 2017 στη Θεσσαλονίκη από ομάδα νέων κινηματογραφιστών της πόλης. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο post-production. Η ομάδα παραγωγής πίσω από την ταινία αποφάσισε να ξεκινήσει μια καμπάνια crowdfunding στο Indiegogo για να μαζέψει χρήματα για την ολοκλήρωσή της.

Η καμπάνια θα βρίσκεται online μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου και μπορεί να συνεισφέρει ο καθέναςς με όποιο ποσό θα αποφασίσει να βάλει και να γίνει κατά κάποιον τρόπο παραγωγός της. Διάβασε περισσότερα στο παρακάτω link: www.indiegogo.com/projects/yawth-shortfilmfunding-movie-film#/

Το Yawth σκηνοθετούν οι Λήδα Βαρτζιώτη και ο Δημήτρης Τσακαλέας. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ανάμεσά σε άλλους η Τζωρτζίνα Λιώση, η Ρομάνα Λόμπατς, ο Γιώργος Λέντζας, ο Δάνης Καραμιχαηλίδης, ο Παντελής Σαρρής, ο Νίκος Κουάντρι, ο Αναστασης Ρόιλος, η Βίκυ Μαϊντανόγλου και η Γιωργία Μπεζάτη.

Read More

And More