“YFSF”: Μέχρι και 3.841.000 άτομα έφτασαν να βλέπουν τον τελικό του πολυσυζητημένου σόου του ΑΝΤ1!

Φινάλε… και τι φινάλε! Μετά από 13 εβδομάδες, η αυλαία για το Your Face Sounds Familiar έπεσε και το τελευταίο Live τα είχε όλα! Συγκίνηση, τρέλα, χαρά, και βραβεύσεις… με τους διαγωνιζόμενους να γελάνε αλλά και να «κλαίνε» για το τέλος της συναρπαστικής διαδρομής.

Ο Μεγάλος Τελικός και το 13ο Live είχαν από Κρητικό γλέντι μέχρι όπερα κι από ποπ εμφανίσεις μέχρι αθάνατο ελληνικό σινεμά! Έτσι τα 3 ντουέτα από τους 6 που δεν πήραν μέρος στο διαγωνιστικό κομμάτι περιλάμβαναν: Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο «Η αγάπη θέλει δυο» (η Ελευθερία Ελευθερίου σε ρόλο Πίπη και η Βανέσα Αδαμοπούλου… βαριά και ασήκωτη), συνάντηση Pavarotti – Ramazzotti (από την Μπέττυ Μαγγίρα και τη Σοφία Βόσσου) αλλά και Roxette από τον Άρη Πλασκασοβίτη και τη Σοφία Κουρτίδου!

Από την άλλη, οι εμφανίσεις των τεσσάρων διαγωνιζομένων για την πρώτη θέση σόκαραν, συγκίνησαν και διασκέδασαν όσο ποτέ! Ο Λευτέρης ως Jim Morrison μας θύμισε την ροκ πλευρά του, ο Παντελής μας χάρισε μια βιωματική ερμηνεία της «Ταυτότητας» του Γιώργου Μαρίνου, ο Κώστας ως Azis «πιστοποίησε» την τρέλα του και ο Γιάννης Σαββιδάκης επέλεξε έναν καλλιτέχνη από την πατρίδα του, την Κρήτη, που δεν είναι άλλος από τον Ψαραντώνη.

Τελική κατάταξη; Ο φανερά συγκινημένος Παντελής Καναράκης ήρθε 4ος στην προτίμηση του κοινού, ενώ 3ος βγήκε ο Λευτέρης Ελευθερίου και 2ος ο Κώστας Δόξας.

Μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar, αναδείχθηκε ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο οποίος ξαναέστησε Κρητικό γλέντι μετά τη νίκη του, που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρέα με τους ήχους της λύρας του και τη γεύση τσικουδιάς!

Και οι μεταμορφώσεις δεν σταμάτησαν εδώ! Για πρώτη φορά είδαμε να μεταμορφώνεται και η Μαρία Μπεκατώρου που εμφανίστηκε στο studio ως Tonis Sfinos για να συναντήσει στα μισά του τραγουδιού της… τον αληθινό Tonis!

Αποτέλεσμα; Το YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR και ο Μεγάλος Τελικός κέρδισαν για μια ακόμη φορά την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και έστειλαν τα νούμερα τηλεθέασης στα ύψη. Πιο συγκεκριμένα, το δυναμικό κοινό 15-44 έδωσε στο show ποσοστό της τάξης του 40,2%. Τα μεγαλύτερα ποσοστά προήλθαν από τα γυναικεία κοινά, με τις γυναίκες 15-24 να εκτοξεύουν την τηλεθέαση στο 52,1%.

Έστω και για ένα λεπτό πέρασαν από τον ΑΝΤ1 περίπου 3.841.000 άτομα, ενώ κατά μέσο όρο 1.377.000 άτομα είδαν το show. Στο σύνολο του κοινού είχε μερίδιο 39,2%.

Το YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR, ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του σε όλα τα κοινά και στο κοινό 15-44, σημείωσε 26,5 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό και το κανάλι που ακολούθησε και στο γυναικείο κοινό 25-44 σημείωσε διαφορά 33,5 μονάδων.

Στη ζώνη του, σε επίπεδο 5λέπτου, στο δυναμικό κοινό 15-44 το υψηλότερο ποσοστό έφτασε το 45,2% (24:43-24:47), ενώ στις γυναίκες 15-24 το 64,7% (23:18-23:22).

Τεράστια επιτυχία, σημείωσε το show και στα social media, καθώς οι χρήστες άγγιξαν τους 5.000.000 σε total reach, ενώ οι fans στο Facebook έφτασαν τους 37.000, με αύξηση 300% από την πρώτη σεζόν του show. Οι followers στο twitter άγγιξαν τους 12.000 (177% αύξηση), ενώ τα tweets με αναφορά στο show ήταν κατά μέσο όρο 26.000 κάθε μήνα. Το Your Face Sounds Familiar ήταν ακόμη, Νο1 Trending Topic κάθε Κυριακή, ενώ οι επισκέψεις στο site του ΑΝΤ1 για το show έφτασαν τις 535.000.

Το Your Face Sounds Familiar έφτασε στο τέλος του και για φέτος, χαρίζοντας κέφι, γέλιο, συγκίνηση και αμέτρητες μεταμορφώσεις στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και σημαντική χρηματική βοήθεια σε πλήθος συνανθρώπων μας.

Read More

And More