Your face Sounds Familiar: Όλα όσα έγιναν στο 2ο live, πίσω από τις κάμερες!

Ανατροπές, ευτράπελα και πολλές “καυστικές” ατάκες είχε το δεύτερο live του Your Face Sounds Familiar. Η Μαρία Μπεκατώρου με ένα εντυπωσιακό φόρεμα εμφανίστηκε στο stage και υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους Σταμάτη Φασουλή, Πέτρο Φιλιππίδη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Νίκο Μουτσινά.

Ο τρίτος κύκλος του “Your Face Sounds Familiar” ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή και η πρεμιέρα είχε απ’ όλα! Σήμερα, σειρά έχει το δεύτερο live του αγαπημένου show του ΑΝΤ1 με μιμήσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Οι καλλιτέχνες που ενσαρκώσουν κάποιες από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του κόσμου είναι οι: Ματθίλδη Μαγγίρα, Αποστολία Ζώη, Ελένη Καρακάση, Josephine, Όθωνας Μεταξάς, Δήμος Μπέκε, Γιάννης Κρητικός, Βαλάντης, Σταμάτης Γαρδέλης και Βαλέρια Κουρούπη.

Όλοι βρέθηκαν από νωρίς στο Studio Kapa για να ετοιμαστούν από τη βραδιά, αν και μεγάλο νικητής ήταν ο Δήμος Μπέκε. Ωστόσο ξεχώρισε η Βαλέρια Κουρούπη και οι σέξι κοιλιακοί της, η εμφάνιση του Σταμάτη Γαρδέλη ως Νίκου Οικονομόπουλου, αλλά και η Αποστολία ζώη με στυλ και ύφος Άντζελας Δημητρίου.

ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕΞΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΛΕΡΙΑΣ ΚΟΥΡΟΥΠΗ

Στο live είχαμε και απρόοπτα με τον Βαλάντη να χάνει τον ήχο και να εκνευρίζεται on stage λόγω του τεχνικού προβλήματος.

ΔΕΣ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΒΑΛΑΝΤΗ

Ωστόσο, πίσω από τις κάμερες υπήρξε πολύ κέφι και πειράγματα. Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο Studio Kapa και σου εξασφάλισαν backstage υλικό.

Δες backstage φωτογραφίες:

Κατερίνα Παπουτσάκη, Νίκος Μουτσινάς

Βαλάντης, Όθων Μεταξάς

Αποστολή Ζώη, Γιάννης Κρητικός

Γιάννης Κρητικός

Δήμος Μπέκε

Ελένη Καρακάση

Σταμάτης Γαρδέλης

Νίκος Μουτσινάς

Κατερίνα Παπουτσάκη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More