Υπάρχει ελπίδα για τον Lamar Odom; Έσφιξε το χέρι της Kim Kardashian, ενώ είναι σε κώμα

Υπάρχει τελικά ελπίδα για τον Lamar Odom; Ο διάσημος παίχτης των Λέικερς που νοσηλεύεται στην εντατική από την Τρίτη – και στον οργανισμό του εντοπίστηκε κάθε μορφής ναρκωτικού – φαίνεται πως είχε μια μικρή αντίδραση ενώ βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.
Σύμφωνα με το “Entertainment Tonight”, ο Odom έσφιξε το χέρι της Kim Kardashian που βρέθηκε κοντά του μαζί με όλη την οικογένειά της και ανοιγόκλεισε τα μάτια του. Παρόλα αυτά, η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη και οι γιατροί δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Ο Odom έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στο συκώτι και άλλα ζωτικά του όργανα και τα πράγματα είναι πολύ κρίσιμα.

Στο πλευρό του, πάντως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η πρώην σύζυγός του Khloe Kardashian, που είναι απαρηγόρητη, αλλά και οι αδελφές της Kim, Kourtney, Kylie και η μητέρα της Kris. Οι τέσσερις γυναίκες, μάλιστα, χρησιμοποίησαν ιδιωτικό αεροπλάνο για να μεταφερθούν στο Λας Βέγκας και αναχώρησαν αεροπορικώς μετά την επίσκεψη στο ξενοδοχείο, αφήνοντας πίσω την Khloe, που δεν φεύγει από το πλευρό του Odom.

Την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο βρέθηκαν και τα δυο παιδιά του Odom, οι Lamar Jr. και Destiny με την μητέρα τους Liza Morales και την θεία του Lamar JaNean Mercer. Σε ανακοίνωση τους, μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο ανέφεραν: “Ευχαριστούμε για τις ευχές και την στήριξη στον πατέρα μας. Και εκτιμούμε πολύ το ότι σέβεστε αυτές τις ιδιωτικές στιγμές της οικογένειας. Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να προσεύχεστε μαζί μας”.

Ιδιαίτερα συγκλονισμένη είναι και η κοινή γνώμη από την υπόθεση του Odom. Ο David Beckham ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έπαθαν σοκ στην είδηση της εισαγωγής του στην εντατική μετά τον εντοπισμό του σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του γράφοντας “Μείνε δυνατός”…

Stay strong brother

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης David Beckham (@davidbeckham) στις

Read More

And More