Υπάρχει σχέδιο… διάσωσης των “Βασιλιάδων” ;

Σε… Megaλο πονοκέφαλο εξαλίσσεται για τους ανθρώπους του Μεγάλου Καναλιού η υπόθεση των “Βασιλιάδων”, μιας και ο καιρός περνά και δεν φαίνεται πως μπορεί να ανάψει φως στο τούνελ του οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο ως γνωστόν βρίσκονται από πέρσι.

Η αήττητη, καθημερινή σειρά του Mega που πέρσι κατάφερε να σαρώσει στις τηλεθεάσεις και να αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές, μάλλον δύσκολα, πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει να ξεπεράσεις τις οικονομικές συμπληγάδες στις οποίες βρίσκεται και να βγει και πάλι στον αέρα. Ετσι, όπως είναι φυσικό υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στο Mega, μιας και δημιουργείται στο πρόγραμμά τους μία τεράστια, καθημερινή μαύρη τρύπα !!!

Οι ιθύνοντες του καναλιού, εννοείται πως ήθελαν και θέλουν τρελά να έχουν στα χέρια τους από Γενάρη τους “Βασιλιάδες”, μιας και είναι ένα από τα πιο δυνατά “όπλα” που έχουν στην διάθεσή τους για να πέσουν στην μάχη της τηλεθέασης.

Αποτέλεσμα; Οι διαβουλεύσεις και οι επαφές με την εταιρία παραγωγής που έχει στο περίμενε τους συντελεστές της σειράς και δεν τους έχει καταβάλει τα δεδουλευμένα τους παίρνουν και δίνουν, μήπως και μπορέσουν να βρεθεί κάποια λύση και ο β΄ κύκλος της σειράς να βάλει πλώρη για τους δέκτες μας.

Στο Mega ,λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αρχίσει να καταστρώνουν διάφορα σχέδια… διάσωσης της σειράς ! Ποια είναι τα σχέδια έκτακτης ανάγκης ; Οι Megaλικοί σκέφτονται ή να δώσουν την σειρά σε άλλη εταιρία παραγωγής ή να αναλάβουν να την κάνουν εσωτερική παραγωγή, μειώνοντας κατά πολύ το κόστος της προετοιμασίας της.

Φυσικά, καμία από τις δύο παραπάνω λύσεις που σας αναφέρω δεν είναι σίγουρη και δεν έχει αποφασιστεί, γιατί για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει πρώτα η εταιρία παραγωγής που έχει στα χέρια της τους “Βασιλιάδες”, να πει το “οκ” στο Mega και να τους ανάψει το πράσινο φως, παραχωρώντας τα δικαιώματα της σειράς.

Χωρίς να έχει το κανάλι τα δικαιώματα παραγωγής της σειράς, εννοείται πως έχει δεμένα τα χέρια και δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως !!!

Read More

And More