Υπάτιος Πατμάνογλου – Έμμυ Βογιατζή: Όλη η γαμήλια τελετή στο “Μαζί σου”! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου το απόγευμα του Σαββάτου παντρεύτηκε την εκλεχτή της καρδιάς του, Εμμανουέλα Βογιατζάκη, ανοίγοντας έτσι το πιο όμορφο κεφάλαιο στη ζωή του. Η 39χρονη γυναίκα έλαμπε μέσα στο ολόλευκο και γεμάτο πέτρες swarovski νυφικό της, ενώ παράλληλα την παράσταση έκλεψε η φουσκωμένη κοιλιά της, καθώς βρίσκεται πλέον στον 8μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μαζί με τον ερχομό της νέας χρονιάς ο Υπάτιος και η Εμμανουέλα πρόκειται να αποκτήσουν ένα κοριτσάκι και να επισφραγίσουν με τον καλύτερο τρόπο την 10 μηνών σχέση τους. Η κάμερα της εκπομπής “Μαζί σου” βρέθηκε στο μυστήριο που έγινε λίγο πιο έξω από τα Μέγαρα κατέγραψε όλα όσα έγιναν. Η απαστράπτουσα νύφη ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για τις ευχές ενώ ο σύζυγός της θέλησε μόνο να ευχηθεί “Καλές Γιορτές”, αποφεύγοντας οποιαδήποτε άλλη ερώτηση.

1.5 χρόνο μετά το μοιραίο τροχαίο με την πόρσε που στοίχισε τις ζωές της πρώτης του γυναίκας και του γιου τους, ο Υπάτιος γυρίζει σελίδα στην ζωή του, αφήνοντας τις άσχημες και δύσκολες στιγμές στο παρελθόν. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις -ευχάριστες και δυσάρεστες- κάτι που ο Υπάτιος γνωρίζει καλά.

Δες στο βίντεο όλα όσα έγιναν στο μυστήριο:

Read More

And More