Υπάτιος Πατμάνογλου: Η φωτογραφία με τη δύο μηνών κόρη του και το συγκινητικό μήνυμα!

Χαμογελά ξανά ο Υπάτιος Πατμάνογλου, δύο χρόνια μετά το θάνατο της συζύγου του, Αποστολίας, και του τρίχρονου τότε παιδιού τους, Παύλου, στις 26 Φεβρουαρίου του 2017, στο πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρη, ο Υπάτιος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Εμμανουέλα στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρκέλλας στο Πανόραμα Κινέτας, ενώ δύο μήνες αργότερα ήρθε στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους.

Πλέον, δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και να έχει αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το θανατηφόρο τροχαίο που συγκλόνισε την Ελλάδα. Μάλιστα, η κόρη του τον έχει ξετρελάνει και τον κάνει να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Πρόσφατα, ο ευτυχισμένος μπαμπάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την πρώτη φωτογραφία με την μικρή του πριγκίπισσα. Πρόκειται για ένα τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος να έχει αγκαλιά την μπέμπα και να την κοιτάζει με λατρεία. «Εσύ είσαι η απόδειξη ότι υπάρχει θεός…. Σε έστειλε στην ζωή μου για να μου δώσει έναν λόγο να αγωνίζομαι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς… λιώσαμε!

Read More

And More