Υπόθεση Δούκα – Κιμούλη: Χριστίνα Αλεξανιάν και Νίκος Ψαρράς στο δικαστήριο για κατάθεση – Φωτογραφίες TLIFE

Στο Πταισματοδικείο Αθηνών βρίσκονται από τις 9 το πρωί της Πέμπτης 10/11 η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαράς και η Χριστίνα Αλεξανιάν. Οι δυο τελευταίοι πρόκειται να καταθέσουν για το συμβάν με τον Γιώργο Κιμούλη το οποίο είχε καταγγείλει δημόσια η Ζέτα Δούκα.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε την Χριστίνα Αλεξανιάν να εμπλέκεται στη συγκεκριμένη υπόθεση. Σύμφωνα με τη Βιβή Μπουγιούρα στο Happy Day, η ηθοποιός παρότι δε συμμετείχε στην παράσταση στην οποία συνυπήρχαν η Ζέτα Δούκα με τον Γιώργο Κιμούλη, τον Νίκο Ψαρρά και την Δώρα Χρυσικού, συνεργαζόταν με την Ζέτα Δούκα, με την οποία συνδέονται με στενή φιλία, στην τηλεοπτική σειρά “Λάκης ο γλουκούλης” και είχε πληροφορηθεί για όσα συνέβαιναν στο θέατρο.

Σήμερα λοιπόν η Χριστίνα Αλεξανιάν θα καταθέσει στο Πταισματοδικείο γιατί αυτό προηγείται του ποινικού δικαστηρίου για την καταγγελία που είχε κάνει η Ζέτα Δούκα κατά του κ. Κιμούλη ενώ παράλληλα εξετάζεται και η αγωγή που είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα. 

«Τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει η κυρία Χρυσικού και έπεται συνέχεια. Η κυρία Αλεξανιάν θα καταθέσει σχετικά με το τι γνωρίζει για τα περιστατικά… Ο κύριος Ψαράς καταθέτει κι εκείνος και για τις δυο μηνύσεις… Η κυρία Δούκα σήμερα καταθέτει για τη δική της μήνυση και θα αναφερθεί μήνυση που της έχει κάνει ο κύριος Κιμούλης σχετικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις» ανέφερε ο κ. Νίκος Διαλυνάς, συνήγορος υπεράσπισης της Ζέτας Δούκα.

Με τη σειρά της, η Ζέτα Δούκα, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ανέφερε: «Είναι οι μάρτυρες εδώ. Κάποιοι είναι αυτόπτες, τα έχουν ζήσει και κάποιοι άλλοι τα έχουν ακούσει από εμένα. Λέμε την αλήθεια. Πρεσβεύουμε την αλήθεια και είμαστε εδώ για να την υποστηρίξουμε».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More