Μαρκέλλα: Η 33χρονη κατηγορούμενη μιλά αποκλειστικά στο “Μαζί Σου” μέσα από τη φυλακή! Video

Η αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στην Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο. Η 33χρονη γυναίκα που φέρεται ότι την απήγαγε κατηγορείται όχι μόνο για απαγωγή ανηλίκου αλλά και για ασέλγεια εις βάρος της, ενώ οι ιατρικές εξετάσεις που έγιναν δείχνουν πως το άτυχο κορίτσι είχε πιει ναρκωτικές ουσίες. Η 33χρονη κατηγορούμενη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Μαζί σου” και στην Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την φυλακή, δηλώνοντας μετανιωμένη για την πράξη της.

Η κατηγορούμενη κλαίγοντας υποστηρίζει πως δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας η κάτι παρόμοιο, καθώς και ότι ήθελε να φροντίσει το παιδί. Χαρακτηρίζει τα όσα έχουν ακουστεί γι αυτό το θέμα παράλογα, καθώς όπως λέει είναι απλός άνθρωπος και δεν έχει σχέση με κάτι τέτοιο.

“Αρχικά, θέλω να ζητήσω, έχω ζητήσει ήδη δημόσια συγγνώμη και προς την οικογένεια και στο παιδί. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση ερωτικής διάθεσης ή οτιδήποτε άλλο προς το παιδί, παρά μόνο αγάπη και στοργή ήθελα να του δώσω, γνωρίζοντας σε τι οικογενειακό περιβάλλον ζούσε. Αρνούμαι οτιδήποτε έχει να κάνει με βιασμό ή κακοποίηση προς το παιδί, δεν το κακοποίησα, δεν το πείραξα καθόλου, δεν το άγγιξα, τίποτα παραπάνω πέρα απ’ ό,τι το έπλυνα, το καθάρισα, γιατί ήταν πολύ βρώμικη…” δήλωσε αρχικά η κατηγορούμενη στην Τατιάνα.

“Φυσικά είμαι έτοιμη να επανορθώσω με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ, ώστε σβηστεί αυτή η ιστορία από το παιδί και όποιο τραύμα έχει αφήσει, καθώς έχει πάρει πολύ μεγάλη δημοσιότητα αυτή η ιστορία γενικότερα. Δεν θέλω να εξαγοράσω καμία φυσική συνείδηση, παρά μόνο καλό να προσφέρω και να κάνω” ανέφερε μετανιωμένη η 33χρονη γυναίκα.

Δες όλα όσα είπε αποκλειστικά στο “Μαζί σου”:

Σχετικά με το παιδί που έχει η ίδια και το οποίο είναι 8 χρονών, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες αναφερόμενη ότι είναι κάτι που αφορά τον πρώην σύζυγό της.

Read More

And More