Υποχώρηση του “Dancing” στους πίνακες τηλεθέασης !

Αυτή η δεύτερη Κυριακή έκρυβε τελικά εκπλήξεις για το “Dancing on ice” ! Το πολυσυζητημένο σόου του ΑΝΤ1 ναι μεν βγήκε στον αέρα με… δόξα και τιμή, όμως, δεν τα κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με την γενική πορεία που σημείωσε στους πίνακες τηλεθέασης.

Και αυτό γιατί; Γιατί το λαμπερό πρόγραμμα των Αντεννικών σημείωσε κάτι παραπάνω από αισθητή πτώση στους πίνακες τηλεθέασης, μόλις την δεύτερη εβδομάδα που βρέθηκε στον αέρα. Με άλλα λόγια; Τα ποσοστά τηλεθέασης που κατάφερε να χαρίσει χθες στο κανάλι του Αμαρουσίου, δεν είχαν καμία σχέση με τα ποσοστά τηλεθέασης της πρεμιέρας.

Παρόλα αυτά βέβαια, το “Dancing on ice” κατάφερε να σκαρφαλώσει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου της AGB – Nielsen, αφήνοντας πιο πίσω τις ξένες ταινίες τόσο του Mega, όσο και του Star, οι οποίες ,όμως, πρέπει να σας πω, πως στάθηκαν στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και απιοδείχθηκαν υπολογίσιμος αντίπαλος !

Ετσι, το “Dancing on ice” όσο αφορά στο σύνολο της τηλεθέασης κατάφερε να αγγίξει το 27,1% και στα νεανικά κοινά το 32,6%, την ώρα που την περασμένη Κυριακή, την Κυριακή της πρεμιέρας έκανε 36,2% και 39,3% !

Βέβαια, την ώρα της αποχώρησης και συγκεκριμένα την στιγμή που ο Βασίλειος Κωστέτσος ανακοίνωνε την αποχώρησή του από το σόου, παραχωρώντας την θέση του στον Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος ήταν ο… συνυποψήφιος για αποχώρηση, το “Dancing”, τα χτύπησε τα 40άρια του !

Read More

And More