Υρώ Μανέ: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη της, Φαίδρα – Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23/6 η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ματωμένος Γάμος» στο Κατράκειο θέατρο.

Τον κεντρικό ρόλο ενσαρκώνει η Μαρία Τζομπανάκη. Η μουσική της παράστασης είναι πρωτότυπη και φέρει την υπογραφή του Αλκίνοου Ιωαννίδη με τους στίχους του Νίκου Γκάτσου.

Το παρών στην παράσταση έδωσαν πολλοί διάσημοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, θέλοντας να τιμήσουν τους πρωταγωνιστές με την παρουσία τους αλλά και για να παρακολουθήσουν το έργο. Μεταξύ αυτών στην παράσταση βρέθηκε και η Υρώ Μανέ μαζί με την κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου.

Μητέρα και κόρη λίγο πριν την έναρξη της πρεμιέρα πόζαραν μαζί στον φωτογραφικός φακό πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και όπως θα δεις, η κόρη της ηθοποιού είναι μια καλλονή.

«Θα ήταν εντελώς διαφορετική η ζωή μου αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Βάζεις αλλού το σημαντικό όταν έχεις παιδιά. Όταν γίνεσαι γονιός, βλέπεις τη ζωή μέσα από τα μάτια του παιδιού σου. Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός αλλά ήξερα ότι από πολύ μικρή ότι θα έκανε κάτι με την τέχνη. Πήγε σε σχολή χορού 4 ετών. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχα την ανάγκη να μείνω με το παιδί αλλά δεν είχα και κάτι σημαντικό που άφησα πίσω μου«, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Υρώ Μανέ.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More