Υβόννη Μπόσνιακ: Αγνώριστη, με κοντά ξανθά μαλλιά, σε φωτογραφία πριν από 16 χρόνια!

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μία από τις πιο όμορφες και λαμπερές παρουσίες στην ελληνική showbiz. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα, ενώ τα φωτογραφικά φλας αστράφτουν πάνω της. Το μοντέλο και σχεδιάστρια ρούχων έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον Αντώνη Ρέμο, ενώ η κόρη τους αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της.

Η Υβόννη είναι λάτρης των social media και συχνά-πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή. Το βράδυ της Τετάρτης, όμως, έκανε μια ανάρτηση στα instastories της διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει, αφού δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους followers της ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν, συγκεκριμένα πριν από 16 ολόκληρα χρόνια, όταν εκείνη ήταν μόλις 17 χρονών και αγνώριστη, με ξανθά κοντά μαλλιά. “17 χρονών, μετά τη πασαρέλα, με κοντά μαλλιά… ξανθιά…”, ήταν το σχόλιο που την συνόδευσε.

Εμείς, πραγματικά, δυσκολευόμαστε ακόμα να πιστέψουμε ότι μιλάμε για το ίδιο άτομο, καθώς η εικόνας την θυμίσει σε τίποτα την εντυπωσιακή γυναίκα με το γατίσιο βλέμμα που είναι σήμερα. Εσείς;

Read More

And More