Υβόννη Μπόσνιακ: Η έκπληξη που της έκανε ο Αντώνης Ρέμος στα γενέθλιά της!

Υβόννη Μπόσνιακ: Η έκπληξη που της έκανε ο Αντώνης Ρέμος στα γενέθλιά της! | tlife.gr

Είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια, έχουν αποκτήσει μαζί μια πανέμορφη κορούλα και ετοιμάζονται για το θρησκευτικό τους γάμο. Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ που παραμένουν full in love και δεν σταματούν να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Αυτήν τη φορά, μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος, έκανε μια ξεχωριστή έκπληξη για την Υβόννη του, που την συγκίνησε πολύ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, την περασμένη Τρίτη, ο Αντώνης Ρέμος έκανε μια live εμφάνιση στο Island, με αφορμή τη βραδιά που οργάνωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής της ναυτιλίας, των «Ποσειδωνίων 2018».

Από το live δεν έλειπε φυσικά και η εορτάζουσα Υβόννη Μπόσνιακ με τις φίλες της, αλλά και την κουμπάρα της Μαρία Μπεκατώρου. Η γνωστή σχεδιάστρια, όμως, δεν γνώριζε την έκπληξη που της είχε ετοιμάσει ο καλός της. Συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσει να τραγουδά, ο Αντώνης Ρέμος ευχήθηκε από τη σκηνή στην Υβόννη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις χαρίσει. Για οκτώ χρόνια που είμαστε μαζί και με αντέχεις. Για την υπέροχη κορούλα που μου χάρισες. Για όλα».

Η Υβόννη στο άκουσμα όλων όσων είπε ο Αντώνης της, συγκινήθηκε και τον αγκάλιασε ζητώντας του να σβήσουν μαζί το κεράκι της τούρτας που ακολούθησε.

 

READ more