Υβόννη Μπόσνιακ: Για ποια τηλεοπτική εκπομπή έκανε δοκιμαστικό [video]

Μπορεί να έχει ασχοληθεί ως τώρα με το χώρο του μόντελινγκ και της μόδας, να έχει κυκλοφορήσει τη δική της συλλογή ρούχων και να έχει το δικό της κανάλι στο Youtube, η Υβόννη Μπόσνιακ όμως φαίνεται πως θέλει τώρα να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην τηλεόραση.

Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή η Υβόννη Μπόσνιακ είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που έκαναν ραντεβού και δοκιμαστικό για το «Δικαστήριο μόδας» που θα παρουσιάσει στο Open η Μαρία Μπακοδήμου.

«Το δικαστήριο μόδας θα βγει κανονικά με τη Μαρία Μπακοδήμου. Θα είναι μια τριμελής κριτική επιτροπή και χθες ξεκίνησαν να βλέπουν και πρόσωπα, άρχισαν τα πρώτα δοκιμαστικά, τα πρώτα ραντεβού για την στελέχωση της ομάδας.

Από δοκιμαστικό πέρασαν ο Βασίλης Ζούλιας. Το επόμενο πρόσωπο δέχτηκε πρόταση και από το GNTM, αλλά δεν τα βρήκαν. Είναι η Υβόννη Μπόσνιακ που έκανε χθες ένα πρώτο ραντεβού. Επόμενο πρόσωπο είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που επίσης πέρασε χθες από δοκιμαστικό. Και ένα άλλο πρόσωπο που είχε δεχτεί πέρυσι πρόταση για το My Style Rocks είναι ο Σπύρος Πώρος. Θα υπάρξουν κι άλλα πρόσωπα, δεν είναι μόνο αυτά», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

 

Read More

And More