Υβόννη Μπόσνιακ: Οι πρόβες στο ατελιέ της παρέα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου [pics]

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκλεψε τις εντυπώσεις στο Madwalk 2018 by Serkova τόσο με το ταλέντο της στο χορό και το τραγούδι που ερμήνευσε όσο και με την εντυπωσιακή δημιουργία που φορούσε. Δια χειρός Υβόννης Μπόσνιακ αφού η εμφάνισή της ήταν μέρος του fashion show που παρουσίασε η αγαπημένη σχεδιάστρια.

Η μεγάλη γιορτή της μουσικής και της μόδας πραγματοποιήθηκε, για 8η συνεχή χρονιά, στο Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Η Υβόννη  παρουσίασε τα νέα της σχέδια για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 η οποία περιλαμβάνει κομμάτια σε παστέλ χρώματα.

Στο catwalk της λαμπερής βραδιάς είδαμε κομμάτια προσαρμοσμένα στην λογική του show. “Πειραγμένα” στις λεπτομέρειες για να είναι περισσότερο εντυπωσιακά ενώ τα χρώματα που επικράτησαν ήταν το εκρού και το γκρι.

Η εντυπωσιακή δημιουργία της που φόρεσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο act της ήταν σίγουρα μία από αυτές που θυμόμαστε ακόμα. Κι ας έχουν περάσει αρκετά 24ωρα μετά το Madwalk. Το TLIFE σου εξασφάλισε φωτογραφίες από τις πρόβες που έκαναν οι δύο αγαπημένες κυρίες της εγχώριας showbiz καθώς και το σχέδιο του ρούχου που φόρεσε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Παρά τις ατελείωτες ώρες που πέρασαν κάνοντας fitting και φτιάχνοντας τις λεπτομέρειες, οι δυο τους φαίνεται να το διασκέδσαν πάρα πολύ.

 

Η χημεία ανάμεσα στις δύο γυναίκες αποδείχτηκε πολύ δυνατή και αυτό συνέβαλε στην καλύτερη συνεργασία τους.

Read More

And More