Υβόννη Μπόσνιακ: Στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου στη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» – Backstage φωτογραφίες

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν το βράδυ της Δευτέρας 4/9 όλοι όσοι βρέθηκαν στη μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο. Επρόκειτο για μια γιορτή μουσικής, αφιερωμένη στον μεγάλο Αντώνη Βαρδή, με συμμετοχή πλήθους σπουδαίων καλλιτεχνών.

Το στάδιο ήταν κατάμεστο με κόσμο από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά ακόμα και από το εξωτερικό που έσπευσε να δώσει ένα μελωδικό “παρών” σε αυτή την σπουδαία μουσική βραδιά για τον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη με τις διαχρονικές επιτυχίες.

Ανάμεσα στους διάσημους που έδωσαν το παρών στην συναυλία, ήταν και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ. Το ζευγάρι μάλιστα, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του TLIFE κατά την είσοδό του στον χώρο, ενώ η σχεδιάστρια μόδας δεν δίστασε να ποζάρει και μόνη της, ιδιαίτερα χαμογελαστή.

Ο Αντώνης Ρέμος κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει κάποιες από τις επιτυχίες του Αντώνη Βαρδή, ενώ τον απόλαυσαν και σε ένα ντουέτο με τον Γιάννη Βαρδή.

@panikrecords Έτσι ξαφνικά…#antonisremos #antonisvardis #etsiksafnika #oloimaziboroume #kallimarmaro #panikrecords #greekmusic #greeksong #foyou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More