Η Υβόννη Μπόσνιακ στο TLIFE: Το άγχος πριν το Madwalk και οι φανταστικές δημιουργίες που μας παρουσίασε [pics,vid]

Ένα από τα πιο ξεχωριστά acts που παρακολουθήσαμε χθες στα Mad Walk 2018 ήταν φυσικά εκείνο της Υβόννης Μπόσνιακ! Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας έχει καταφέρει με το ταλέντο, τις ικανότητές της και τις καινοτόμες ιδέες της να κατακτήσει τον κόσμο της ελληνικής μόδας. Από εντυπωσιακό μοντέλο που μεσουρανούσε στις πασαρέλες, πέρασε με μεγάλη επιτυχία στην άλλη πλευρά, εκείνη του σχεδίου μόδας!

Το TLIFE βρέθηκε στα backstage του Mad Walk 2018 αλλά και στα καμαρίνια της Υβόννης και κατέγραψε την ετοιμασία των μοντέλων, λίγο πριν βγουν στη σκηνή και περπατήσουν με τις υπέροχες δημιουργίες που έφτιαξε η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας! Πρόκειται για για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 η οποία περιλαμβάνει κομμάτια σε παστέλ χρώματα. Μάλιστα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο κράτησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία φορώντας δημιουργία της Υβόννης, τραγούδησε το New Rules, δίνοντας μια ακόμη πιο sexy πνοή στο φαντασμαγορικό show!

Η Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε στο TLIFE λίγο πριν το fashion show της, αναφέροντας πόσο πολύ άγχος αλλά και συνάμα χαρά νιώθει, ενώ μετά την ολοκλήρωσή του έδειξε την ανακούφισή της που πήγαν όλα όπως ακριβώς τα περίμενε και τα είχε σχεδιάσει!

Δες όλα όσα λέει η Υβόννη στο TLIFE:

Δες φωτογραφίες από την προετοιμασία των μοντέλων:

Δες την εμφάνιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου:

Read More

And More