Υβόννη Μπόσνιακ: Το ταξίδι με την κόρη της στην Τήνο και οι προετοιμασίες του γάμου με τον Αντώνη Ρέμο!

Υβόννη Μπόσνιακ: Το ταξίδι με την κόρη της στην Τήνο και οι προετοιμασίες του γάμου με τον Αντώνη Ρέμο! | tlife.gr

Με τον πιο όμορφο τρόπο γιόρτασε την ημέρα της μητέρας η Υβόννη Μπόσνιακ. Η επιτυχημένη σχεδιάστρια ταξίδεψε στην Τήνο αγκαλιά με την κόρη της Ελένη. Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες και απολαμβάνουν συχνά κοινές δραστηριότητες και εξορμήσεις. Κάποιες από αυτές τις βλέπουμε και στα social media της περήφανης μαμάς, όπως το ταξίδι τους στις Κυκλάδες. Η 3χρονη κόρη της με τον Αντώνη Ρέμο είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και φυσικά της έδωσε την χαρά να γιορτάζει ακόμα μία χρονιά αυτή την ημέρα. Επέλεξε να την περάσουν μαζί στο κυκλαδίτικο νησί τιμώντας και την Παναγία.

Xronia mas polla manoules !!!! Xronia polla mama mou ….. #mothersday

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on

Οι Κυκλάδες είναι από τους αγαπημένους τους προορισμούς και σύντομα σε ένα απο τα νησιά τους θα ζήσουν μία όμορφη οικογενειακή στιγμή. Έπειτα από 8 χρόνια σχέσης, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, πρόκειται να παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούλιο στη Μύκονο, έχοντας φροντίσει να μη διαρρεύσει ακόμα η ακριβής ημερομηνία.

Η εκκλησία που θα τελεστεί το μυστήριο έχει ήδη βρεθεί, ενώ το γαμήλιο πάρτι δεν θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι που διατηρεί ο τραγουδιστής στον Φωκό, αλλά στο “Nammos”, το μαγαζί που κάθε χρόνο ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται στο μεγάλο πάρτι του καλοκαιριού.

READ more