Υβόννη Μπόσνιακ: Το απίθανο βίντεο που γύρισε στην κρεβατοκάμαρα και το γυμναστήριο του σπιτιού της!

Το Tik Tok είναι μία νέα εφαρμογή που ενώνει την κοινωνική δικτύωση με τη μουσική, σε μια πρωτότυπη πλατφόρμα αυτοδημιούργητων βίντεο, τα οποία συνήθως προβάλλουν lip-syncing (συγχρονισμός χειλιών με το τραγούδι), χορογραφίες και… παρωδίες.

Το τελευταίο διάστημα, όπως θα έχεις παρατηρήσεις, το Tik Tok έχει γίνει η ένοχη απόλαυση πολλών Ελλήνων celebrities, όπως της Μαίρης Συνατσάκη, της Ελένης Φουρέιρα, της Χριστίνα Μπόμπα, του Σάκη Τανιμανίδη, του Άκη Πετρετζίκη και τη Αθηνάς Οικονομάκου. Τα βίντεο που «ανεβάζουν» κερδίζουν τις εντυπώσεις και χιλιάδες likes.

Πρόσφατα, ωστόσο, τον δικό της λογαριασμό στο Tik Tok απέκτησε και η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία με ένα από τα πρώτα βίντεο που έκανε μας έκανε να αναφωνήσουμε “WOW” . Η όμορφη σχεδιάστρια μόδας, υπό τον ήχο του τραγουδιού του Tyga «Bored in the house», μας έδειξε πώς είναι ένα τυπικό πρωινό της και πόσο πολύ βαριέται να κάνει γυμναστική.

Το βίντεο, στο οποίο διακρίνεται ο Αντώνης Ρέμος να απαθανατίζει με το κινητό την Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά και η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού που οδηγεί στο προσωπικό τους γυμναστήριο, είναι τόσο άρτια φτιαγμένο και σίγουρα ανεβάζει τις προσδοκίες μας από την καλλονή σχεδιάστρια μόδας για το μέλλον.

Δες το απίθανο βίντεο:

@yvonini##boredinthehouse ##boredinthehousechallenge

♬ BORED IN THE HOUSE – Curtis Roach

Read More

And More