Υβόννη Μπόσνιακ: Το νέο επαγγελματικό βήμα και η καραντίνα με τον Ρέμο και την κόρη της!

Και επίσημα γίνεται καναλάρχης και ξεκινά το δικό της κανάλι –κυρίως με συνταγές μαγειρικής- η Υβόννη Μπόσνιακ. Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου που αγαπά να μπαίνει στην κουζίνα και να ετοιμάζει τις δικές της αγαπημένες συνταγές κάνει νέα ξεκινήματα και μένει σπίτι σε καραντίνα με τον Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους Ελένη.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» στο Open και στην Σίσσυ Χρηστίδου και αποκάλυψε πως γι’ αυτό το διάστημα έχει παγώσει την κυκλοφορία μιας νέας συλλογής ρούχων, παραμένει στο σπίτι με την οικογένειά της και περιμένει την επόμενη μέρα μετά τον περιορισμό για τον κορονοϊό.

Ειδικότερα, η Υβόννη Μπόσνιακ ανέφερε στη Σίσσυ Χρηστίδου πως δεν σταματά να μαγειρεύει αυτή την περίοδο και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα αποτελέσματα. “Η κόρη μου μπαίνει μαζί μου στην κουζίνα. Της αρέσει πάρα πολύ” σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ για τον αγαπημένο της, Αντώνη Ρέμο πρόσθεσε πως “δεν υπάρχει αγαπημένο φαγητό για τον Αντώνη! Νομίζω πραγματικά πως ό,τι φτιάχνω, του αρέσει πάρα πολύ και… μετά τον στέλνω για μετακίνηση 6”!

Επίσης, η Υβόννη Μπόσνιακ εκμυστηρεύτηκε πως της λείπει η αγαπημένη της φίλη και κουμπάρα, Μαρία Μπεκατώρου με την οποία εν μέσω καραντίνας επικοινωνούν μόνο με βιντεοκλήσεις!

Δες το Video από την εκπομπή:

Και φυσικά η Υβόννη Μπόσνιακ δεν σταματά τις εκπλήξεις!

 

Read More

And More