Υβόννη Μπόσνιακ: Βόλτα με την μικρή Ελένη στη Γλυφάδα!

Η μικρή Ελένη έγινε πριν λίγες μέρες ενός χρόνου και έχει γεμίσει χαμόγελα χαράς τους διάσημους γονείς της. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι πια στα καλύτερά τους και παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με την μικρή τους πριγκίπισσα. Μάλιστα το γνωστό μοντέλο και σχεδιάστρια κάνει σχεδόν καθημερινά βόλτες με την μπέμπα και φυσικά δεν σταματούν το παιχνίδι.

Αυτήν τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τις απαθανάτισε στα νότια προάστια. Ντυμένες ζεστά, μαμά και κόρη (μαζί τους ήταν και μια φίλη της Υβόννης) έκαναν τις βόλτες τους στη Γλυφάδα και λίγο αργότερα βρέθηκαν στο Opus, το μαγαζί του μπαμπά Αντώνη Ρέμου, για να τον συναντήσουν και να ξεκουραστούν πριν επιστρέψουν στο σπίτι.

Η αλήθεια είναι πως αυτές οι μέρες ήταν δύσκολες για το ζευγάρι, με τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ να είναι πολύ στενοχωρημένη με το θάνατο του καλού τους φίλου Παντελή Παντελίδη, αλλά η μικρή Ελένη ήταν εκεί για να τους δίνει δύναμη και κουράγιο με το χαμόγελό της.

Read More

And More