Ζ. Μακρυπούλια – Ε. Παπαρίζου: Για πού φωτογραφήθηκαν σαν δεσμοφύλακες!

Μια ξεχωριστή φωτογράφηση για χάρη του καλού τους φίλου Γιάννη Μαρκετάκη έκαναν πριν λίγες μέρες η Ζέτα Μακρυπούλια με την Έλενα Παπαρίζου. Η γνωστή παρουσιάστρια και η λαμπερή τραγουδίστρια ένωσαν τις δυνάμεις τους και μεταμορφώθηκαν σε… δεσμοφύλακες γυναικείων φυλακών.
Πώς ξεκίνησαν όμως όλα;
Η Σχολή Μακιγιάζ Make up Lab by Yiannis Marketakis δημιούργησε ένα ξεχωριστό project για τους τελειόφοιτους σπουδατές του τμήματος MASTERCLASS ώστε να γνωρίσουν τη διαδικασία παραγωγής videoclip σε πραγματικές συνθήκες γυρίσματος.

/

Έτσι οργανώθηκε για μια ημέρα γύρισμα στο νεοκλασσικό κτίριο της σχολής με την βοήθεια του σκηνοθέτη Γιώργου Γκάβαλου και του στυλίστα Γιώργου Σεγρεδάκη και τη συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου και της Ζέτας Μακρυπούλια, με τις οποίες συνεργάζεται συχνά ο Γιάννης Μαρκετάκης, αλλά και του συνεργάτη της σχολής Γιώργου Φυτά.
Στο ιδιαίτερο αυτό clip οι δυο πρωταγωνίστριες ντύθηκαν δεσμοφύλακες σε γυναικείες φυλακές όπου κρατούμενες ήταν οι σπουδάστριες της σχολής που βρίσκεται στου Ψυρρή (www.makeuplab.gr).
Μιλώντας στο “ΟΚ!”, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που ο συνεργάτης και καλός μου φίλος άνοιξε μια σοβαρή σχολή για όσους θέλουν να μάθουν αυτήν τη δουλειά”.
Δες φωτογραφίες:

/

/

/

Read More

And More